Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Problem z logowaniem na Lockerz ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Problem z logowaniem na Lockerz ! (/Temat-Rozwiazane-Problem-z-logowaniem-na-Lockerz-28290)

[Rozwiązane]Problem z logowaniem na Lockerz ! - nothing - 09-02-2011 10:08

Mam problem, otóż nie mogę zalogować się na lockerz!!! Login i hasło podaje prawidłowe i nic u mnie w domu jest gitara, a że teraz jestem na feriach i będzie chyba restock Smile to chciałbym coś urwić, ale nie mogę się zalogować pomocy!!! Jak cos używam FF, a na IE nie widać w ogóle okienek logowania.

RE: Pomocy! - tomko111 - 09-02-2011 12:06

Może podaj szczegóły, jaka informacja wyskakuje? Czy nic się nie dzieje (ban), czy wyskakuje okienko, że invalid login details (czy coś w tym stylu) - wtedy dane podajesz niepoprawne, albo ktoś zmienił Ci hasło i e-mail.

RE: Pomocy! - ketrab - 09-02-2011 13:57

Też miałem ostatnio takie problemy. Spróbuj może na Chrome. Sam osobiście dałem sobie spokój i nie używam konta, na którym było bodajże 4 PTZ.

RE: Pomocy! - Polak123 - 11-02-2011 11:22

Usuń ciasteczka i spróbuj na innej przegladarce lub napisz chociaż co pisze jak sie logujesz . !!

[Rozwiązane]Problem z logowaniem na Lockerz ! - Marello - 19-03-2011 11:33

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.