[SPRZEDAM] Grę na X-box'a - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] Grę na X-box'a (/Temat-SPRZEDAM-Gre-na-X-box-a-28250) |
[SPRZEDAM] Grę na X-box'a - Za$ada - 08-02-2011 15:25 1.Nazwa przedmiotu : Gra na X-box'a - Army of Two "The 40 Day" 2.Opis przedmiotu : Army of Two "The 40 Day" znajdująca się w PlusExpress 3.Źródło pozyskania : Lockerz 4.Zdjęcia : 5.Kontakt : Najpierw PW w celu uniknięcia oszustwa. 6.Cena : Do negocjacji + koszty wysyłki z PE 7.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal / Bank RE: [SPRZEDAM] Grę na X-box'a - Za$ada - 08-02-2011 19:07 Za grę nie chcę dużo, gdyż jest mi ona nie potrzebna i chcę się jej pozbyć. RE: [SPRZEDAM] Grę na X-box'a - Za$ada - 26-07-2011 00:37 Sprzedam za 25 PLN + mała negocjacja. |