Greenzoner.com - Alternatywa Lockerz ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Greenzoner.com - Alternatywa Lockerz ! (/Temat-Greenzoner-com-Alternatywa-Lockerz-28226) |
Greenzoner.com - Alternatywa Lockerz ! - kamilkf1 - 07-02-2011 22:41 Witam ! Ostatnio kolega z Meksyku przesłał mi linka na fb z tą stronką. Z początku pomyślałem że to SCAM ale nie ! Pokazał mi parę unboxingów więc musi w tym coś być ! On sam wygrał słuchawki ! Co ciekawe strona jest w POLSKIEJ wersji językowej ! Naszym zadaniem jest zbieranie punktów EEP (EcoEnergyPoints) a następnie brania udziału w restockach ! UWAGA ! Tu informują kiedy i dokładnie o której godzinie można jaką nagrodę zdobyć ! W wyznaczonym czasie musisz się zalogować i czekać aż cię wylosują ! Większe ma się wtedy szanse niż na Lockerz ! Zapraszam do rejestracji która jest tylko możliwa przez zaproszenie i dlatego proszę o zostawianie maili ! Pozdrawiam ! Plusikowe się należy czy się stoi czy się leży XD Greenzoner.com - Alternatywa Lockerz ! - Klin - 31-01-2015 14:44 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |