Video na lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: Video na lockerz (/Temat-Video-na-lockerz-28164) |
Video na lockerz - sqbany - 07-02-2011 09:28 Witam a więc widzę że chyba trwa promocja na lockerz bo za filmik dostaje 60 PTZ,czy to promocja czy bug?A jeśli nie bug to ile jeszcze potrwa? 2 Pytanie Czy można zamawiać w shopie ? Chciałbym zamówic Grę Call of duty modern warfare 2 Czy przesyłka dojdzie do polski? Bo widzę na forum że ludzie robią jakiś patent z PlusExprees ale ja tego nie chcę bo to dużo kosztuję,a przecież cła i vata za grę raczej mi nie naliczą.Czyli mogę zamawiać normalnie przez lockerz i podać polski adres czy nie? Jak myślicie naliczyli by cło i vat za coda? Ile kosztuje na lockerz PTZ około taka wysyłka? RE: Video na lockerz - omisiu - 07-02-2011 09:37 Nie wiem czy bug czy nie. Otóż mylisz się NALICZAJĄ podatki na gry i wychodzi czasem ponad jej wartośc. Ale i tak z shopu do Polski nie zamówisz bo nie można jedynie Pluss Express lub PolAmer itp. Ostatnie w zakładce zamówienia masz ile kosztuje w przeliczeniu na PTZ wysyłka. RE: Video na lockerz - sqbany - 07-02-2011 09:40 Aha dziękuje za pomoc A co z tymi filmikami to bug czy promocja że 1 filmik mogę oberzjeć 3 razy za 60 ptz? RE: Video na lockerz - 123damian123 - 07-02-2011 10:31 promocja RE: Video na lockerz - DJAd1 - 13-02-2011 01:11 (07-02-2011 09:28)sqbany napisał(a): 2 Pytanie Shop obecnie dla polski nie jest dostępny , na restokach albo na aukcjach możesz zamówić grę Za wysyłke nic się nie płaci w postaci PTZ A cło i vat naliczają powyżej 30$ więc gry nie mają cła całkowicie za darmo RE: Video na lockerz - Killer - 19-03-2011 15:02 @up i dostępny dla polski chyba już nie będzie wogóle. Co do zwiększonej ilości punktów to faktycznie mowa o promocji, dziś również jest takowa z potrójnymi punktami |