Jak często podliczane są zyski na filesonic? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak często podliczane są zyski na filesonic? (/Temat-Jak-czesto-podliczane-sa-zyski-na-filesonic-27925) |
Jak często podliczane są zyski na filesonic? - nyga - 03-02-2011 12:38 Ściągnąłem od siebie 5 plików z filesonic uzywajac free usera - i w statystykach nic sie nie zmienia .. czy filesonic updatuje zyski co jakis czas czy po prostu nic mi nie dodaje za te pobrania? RE: Jak często podliczane są zyski na filesonic? - Dominator - 03-02-2011 13:12 zaznacz w opcjach PayPer Download RE: Jak często podliczane są zyski na filesonic? - cpr - 03-02-2011 13:13 Nic ci nie dodaje. RE: Jak często podliczane są zyski na filesonic? - nyga - 03-02-2011 13:27 Ok, zaznaczyłem i ściagam teraz plik i też nic mi nie dodaje do statystyk.. Dominator proskba do Ciebie mozesz sie do mnie odezwac na gg 620202? RE: Jak często podliczane są zyski na filesonic? - paskur - 03-02-2011 13:36 na pytanie ci nie odpowiem, ale dodam, ze w taki sposob raczej nie zarobisz RE: Jak często podliczane są zyski na filesonic? - Karpik - 03-02-2011 18:00 Jak zaznaczysz Pay Per Download wyślij koledze jakiś plik i wtedy sprawdź czy kasa dochodzi. Z tego samego IP raczej Ci nie zaakceptują, a oprócz tego zależy jaka waga tego pliku jest żeby zaliczał się na stawki przy 1 pobraniu RE: Jak często podliczane są zyski na filesonic? - Driver - 03-02-2011 18:02 Ściągnąłem od siebie 5 plików z filesonic uzywajac free usera - no to sie nie dziw bo jak sciagasz swoje pliki to nic nie zarabiasz RE: Jak często podliczane są zyski na filesonic? - allmac - 03-02-2011 23:44 Gdzieś wyraźnie w regulaminie pisało, że pobrania z Twojego konta nie są wliczane do statystyk, także nie masz co liczyć na pkt. Jak często podliczane są zyski na filesonic? - Admin - 10-02-2013 11:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |