![]() |
[Zamknięty]Pimp Your Profile 2 - Czyli nowa odsłona Waszych profili. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Pimp Your Profile 2 - Czyli nowa odsłona Waszych profili. (/Temat-Zamkniety-Pimp-Your-Profile-2-Czyli-nowa-odslona-Waszych-profili-27862) |
[Zamknięty]Pimp Your Profile 2 - Czyli nowa odsłona Waszych profili. - Admin - 02-02-2011 13:39 Pimp Your Profile 2 - Czyli nowa odsłona Waszych profili. Przysiadłem trochę przy Waszych profilach i przerobiłem je w pełni na polski język, dodałem również funkcje automatycznego koloru, która z pewnością ułatwi życie osobom, które nie znają kolorów zapisanych w systemie szesnastkowym obecnie wystarczy wybrać kolor z formatki i kliknąc w kolorową kulke ![]() ![]() RE: Pimp Your Profile 2 - Czyli nowa odsłona Waszych profili. - DDK - 02-02-2011 13:40 No to teraz będzie łatwiej ![]() RE: Pimp Your Profile 2 - Czyli nowa odsłona Waszych profili. - Mateusz5511 - 02-02-2011 13:58 lool toż to od początku (w paczce scryptu) [tyle żeś tego dobrze nie wgrał] było jak ja to wgrałem [u mnie na forum] to już było RE: Pimp Your Profile 2 - Czyli nowa odsłona Waszych profili. - Predator - 02-02-2011 14:01 tak było ale może ludzie nie wiedzą ? Dobre rozwiązanie szanowny adminie ;p RE: Pimp Your Profile 2 - Czyli nowa odsłona Waszych profili. - paskur - 02-02-2011 14:34 no super wczesniej mi sie nie chcialo robic z tym profilem ale teraz sie tym zajme RE: Pimp Your Profile 2 - Czyli nowa odsłona Waszych profili. - Lookso - 02-02-2011 14:41 Super!! Tylko wcześniejsze logo na zarabiam.com było ładniejsze od tego co teraz jest... RE: Pimp Your Profile 2 - Czyli nowa odsłona Waszych profili. - Grub63 - 02-02-2011 14:42 thx brachu ![]() teraz przynajmniej wszystko gra i bucy ![]() RE: Pimp Your Profile 2 - Czyli nowa odsłona Waszych profili. - Dominator - 02-02-2011 15:03 no to extra ![]() [Zamknięty][Zamknięty]Pimp Your Profile 2 - Czyli nowa odsłona Waszych profili. - Killer - 19-03-2011 10:05 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |