[Zamknięty][Restock]Call of Duty Black Ops Wii Gaming Redemption - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Otrzymane Potwierdzenia Nagród (/Forum-Otrzymane-Potwierdzenia-Nagrod-6) +------ Dział: Restock (/Forum-Restock-126) +------ Wątek: [Zamknięty][Restock]Call of Duty Black Ops Wii Gaming Redemption (/Temat-Zamkniety-Restock-Call-of-Duty-Black-Ops-Wii-Gaming-Redemption-27831) |
[Zamknięty][Restock]Call of Duty Black Ops Wii Gaming Redemption - gorasta - 01-02-2011 21:22 Jak w tytule pewnego popołudnia zawitał do mnie kurier UPS. Pierwsze odczucie k@#^a ale mi cła doje@$#i. No więc się pytam: * ,,...no a ile mam do zapłaty??:s" #hmm zaraz sprawdzę.... o! 0zł" Wtem dzika euforia i taniec bezcłowej radości Aha kilka fotek
Więc pozdrawiam wszystkich z zarabiam.com . Szkoda że żegnamy się z lfe Ale cóż patrzymy w przyszłość 2 PS: Jak ktoś chętny mogę sprzedać. RE: Call of Duty Black Ops Wii Gaming Redemption - cinexik - 01-02-2011 21:32 Jaka dokumentacja xD Nie no gz! Ja swoje nagrody już dawno w PE grzeje RE: Call of Duty Black Ops Wii Gaming Redemption - Surlope - 02-02-2011 13:14 Gratulację RE: Call of Duty Black Ops Wii Gaming Redemption - Magnus - 03-02-2011 14:10 gratki [Zamknięty][Zamknięty][Restock]Call of Duty Black Ops Wii Gaming Redemption - Bolt - 19-03-2011 10:10 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |