Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[rFactor] Nowa liga! Ankieta ws. mod'a + wstępne zapisy! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [rFactor] Nowa liga! Ankieta ws. mod'a + wstępne zapisy! (/Temat-rFactor-Nowa-liga-Ankieta-ws-mod-a-wstepne-zapisy-27817)

Strony: 1 2

[rFactor] Nowa liga! Ankieta ws. mod'a + wstępne zapisy! - Leopard - 01-02-2011 19:18

Więc pora wybrać mod'a na jakim będziemy ścigać w nowej lidze, ale tylko pod warunkiem, że będzie więcej chętnych niż 3-4 osoby. Oddanie głosu biorę jako wstępny zapis do ligi.

Oto propozycje:

F1 1971
FSONE 2009
2006 Champ Car World Series (1 głos)
Sports Car Challenge (American Le Mans) (klasę wybierzemy później; GT/GTS/LMP675/LMP900) (1 głos)
Zonda (7 głosów)

A to lista uczestników:

1. Leopard
2. ozgutek11b
3. [Vip]Satan
4. blackjoe
5. Marello
6. BartuS
7. WilkuNSX
8. Kalis
9. CS-Pucki
10. kekekiller
11. Morfit
12.
...

PORADNIK by Jeppers. Potrzebujemy tylko rFactor + witaminka do tego ściągamy mod'y, jeśli chcemy je przetestować Smile.

Głosowanie kończymy 2011-02-04 o 23:59, lub gdy zagłosuje 15 osób Smile.

Dodam jeszcze, że jeśli wybierzecie Zondę, to pierwszym torem będzie A1-Ring.

Zapraszam!

RE: [rFactor] Nowa liga! Ankieta ws. mod'a + wstępne zapisy! - ozgutek11d - 01-02-2011 19:23

o.O to jest rFactor? To ja się pisze Big Grin A mod to już obojętnie jaki Big Grin tylko aby nie w niedziele tak o 18 bo wtedy mam wyscig F1 Big Grin

RE: [rFactor] Nowa liga! Ankieta ws. mod'a + wstępne zapisy! - Satan - 01-02-2011 20:05

Zapisz mnie i ja chcę Zondy !!!111oneoneone

RE: [rFactor] Nowa liga! Ankieta ws. mod'a + wstępne zapisy! - blackjoe - 01-02-2011 20:08

No ja naturalnie zgłaszam się do ligi (trzeba obronić tytuł Big Grin) I podobnie jak kolega wyżej chciałbym aby wyścigi były organizowane do 18 bo o równej 18 mam swoje zmagania Tongue Co do modu to spodobał mi się Zonda Smile

RE: [rFactor] Nowa liga! Ankieta ws. mod'a + wstępne zapisy! - Marello - 01-02-2011 20:19

Ok zapisuje się 4fun głos na zondę nie wiem czy zawsze będę miał czas bo ps3 Big Grin

RE: [rFactor] Nowa liga! Ankieta ws. mod'a + wstępne zapisy! - BartuS - 01-02-2011 20:23

Zondaaa Big Grin Zapiszcie mnie, tylko prosiłbym kogoś o podrzucenie linków do gry. Mam nowego pc

RE: [rFactor] Nowa liga! Ankieta ws. mod'a + wstępne zapisy! - WilkuNSX - 01-02-2011 20:51

Linki mozecie dac ;p Zapisz mnie
2006 Champ Car World Series

RE: [rFactor] Nowa liga! Ankieta ws. mod'a + wstępne zapisy! - Kalis - 01-02-2011 23:28

wiadomo Smile zapisuje się xD

No to niech będzie Zonda

A nie można trochę bardziej sprecyzować Tongue? - dop. Leopard

xD
hehe Big Grin tylko niech uważa ten co będzie jechał przede mną :]

do zobaczenie w wyścigu

RE: [rFactor] Nowa liga! Ankieta ws. mod'a + wstępne zapisy! - Pucki - 01-02-2011 23:50

ja sie moge wpisac glos na zonda

RE: [rFactor] Nowa liga! Ankieta ws. mod'a + wstępne zapisy! - kekekiler - 02-02-2011 18:04

Ja też chcem pograć! Big Grin Głos na Zondki ^^