Konto Gunsaredrawn.com dla CSowców, sprawdź! [licytacja] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Konto Gunsaredrawn.com dla CSowców, sprawdź! [licytacja] (/Temat-Konto-Gunsaredrawn-com-dla-CSowcow-sprawdz-licytacja-27809) |
Konto Gunsaredrawn.com dla CSowców, sprawdź! [licytacja] - Arekxxl - 01-02-2011 17:12 Mam do sprzedania konto na Gunsaredrawn.com z 16 poziomem i 5232 legalnie zdobytymi punktami o wartości 53zł. Konto jest jednym z lepszych! Punkty możesz wymienić na: -Poradniki -Szkolenia -SERWERY -Serwery głosowe -Darmową wysyłkę z allegro -Sloty na serwerach -Korepetycje z najlepszymi graczami -Doładowania (jeszcze nie aktywne i nie wiem czy będzie) Na koncie w zakładce "dane" są puste rubryki więc wpiszesz tam swoje własne dane i jak będziesz chcieć to wpiszesz swojego steama Zaczynam licytację od 1zł, licytujemy minimalnie co 50gr RE: Konto Gunsaredrawn.com dla CSowców, sprawdź! [licytacja] - Arekxxl - 02-02-2011 13:58 Odświeżam by powiedzieć że ciągle liczba punktów rośnie i że zmniejszyłem cenę wywoławczą do złotówki, naprawdę warto kupić jak grasz w csa lub nawet jak nie grasz . . . Sprawdź nagrody w "sklep" Konto Gunsaredrawn.com dla CSowców, sprawdź! [licytacja] - Roben - 30-07-2012 11:32 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |