E-mail w sprawie nagrody - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: E-mail w sprawie nagrody (/Temat-E-mail-w-sprawie-nagrody-27794) |
E-mail w sprawie nagrody - Raziel - 01-02-2011 14:12 Witam czy jakis forumowy tłumacz pomógłby mi to przetłumaczyć na angielski?? Cytat:Witam RE: E-mail w sprawie nagrody - cinexik - 01-02-2011 23:43 (01-02-2011 14:12)Raziel napisał(a): Witam czy jakis forumowy tłumacz pomógłby mi to przetłumaczyć na angielski?? Zacząć jest najgorzej nie jestem pewien na 100% ale jakby co to mnie ktoś poprawi On 21st of December 11' I got mail with confirmation of win Z-List Status (instant Z LIST) on Redemption. My profile on lockerz not updating yet. I thought electronic stuffs faster gone to the winner. How long have I wait for the stuff? Best, nick. RE: E-mail w sprawie nagrody - Raziel - 02-02-2011 09:58 Dzięki i za to. Plusikowe się należy RE: E-mail w sprawie nagrody - Leopard - 03-02-2011 22:31 Cinexik jeśli masz wrzucać teksty z translator'a to lepiej wcale tego nie rób... Raziel pewnie już wysłałeś ten kaleczony, prawie nie do zrozumienia angielski więc zamykam . |