Polamer i PlusExpress - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Polamer i PlusExpress (/Temat-Polamer-i-PlusExpress-27760) |
Polamer i PlusExpress - Vesperus - 31-01-2011 20:44 1. Czy istnieje możliwość wysłania paczki z Polamer (znajdującego się w USA) do innego miejsca w USA ? 2. Nie rozumiem co mam wpisać w polu "Nadawca" skoro wy nie możecie być nadawcą ani Ja nie mogę być nadawcą to kto w takim razie może być nadawcą ? (Zamawiam paczkę z firmy która nie wysyła do Polski) 3. Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa z Cłem. Widzę że mogę wpisać wartość paczki jednak czy to sprawi iż zostanę zwolniony z Cła i Vatu ? Otrzymałem odpowiedź: Cytat:1. Nie ma takiej mozliwosci, wysylamy z US do PL. Tak więc NIE DA SIĘ WYSŁAĆ Z POLAMER DO PLUSEXPRESS RE: Polamer i PlusExpress - pro - 31-01-2011 22:50 Ja tylko chciałbym wiedzieć czy przepakowuj paczki RE: Polamer i PlusExpress - TheNumber348 - 31-01-2011 23:16 (31-01-2011 22:50)pro napisał(a): Ja tylko chciałbym wiedzieć czy przepakowuj paczkiJeśli chodzi o pojedynczą paczkę to chyba nie. Przynajmniej ja miałem jeszcze taśmę Lockerz naklejoną. Gdy są 2 lub więcej paczki, możesz poprosić o przepakowanie co wiąże się z dodatkową opłatą. |