![]() |
Wskazówka do restocku, po osiągnięciu 1 miliona widzów!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Wskazówka do restocku, po osiągnięciu 1 miliona widzów!! (/Temat-Wskazowka-do-restocku-po-osiagnieciu-1-miliona-widzow-27703) |
Wskazówka do restocku, po osiągnięciu 1 miliona widzów!! - pitfromhell - 30-01-2011 22:37 Witam witam i o zdrowie pytam ![]() Wyczytałem taką oto ciekawą informację na twitterze Kathy: Cytat:Will give next hint on redemption timing when TheHomes hits 1 million views. We're at 500,000Co oznaczą ,że jeśli ten ich serial TheHomes osiągnie 1 milion obejrzeń! Jak na razie jest 3/4(750.000) to Karthy da wskazówkę dotyczącą restocku! A oto druga wiadomość równiez od Kathy: Cytat:Next redemptions are a General one and then a Shoppers.Ktoś jej się zapytał kiedy będzie restock shopowy, a odbędzie się on zaraz po trzecim z rzędu generalu! Do oglądania !! ![]() RE: Restock, po osiągnięciu 1 miliona widzów!! - Tech - 30-01-2011 22:44 Nie jest to prawda, dlatego też nie zaakceptowałem ci newsa. Restock będzie tak czy siak, a ten wpis: "Will give next hint on redemption timing when TheHomes hits 1 million views. We're at 500,000" oznacza to, ze jeśli filmik dobije do 1mln wyświetleń to dadzą nam wskazówkę co do czasu w jakim odbędzie się następny general (pewnie tylko dzień podadzą jak coś ![]() RE: Restock, po osiągnięciu 1 miliona widzów!! - Grabowkers - 30-01-2011 22:46 Przez Techa musiałem zedytować posta ![]() Oby się wyrobili z tym restockiem do końca przyszłego tygodnia bo mi się ferie kończą ![]() RE: Restock, po osiągnięciu 1 miliona widzów!! - Motorowcy - 30-01-2011 23:46 czy ktoś ma ferie czy nie ma feri ja i tak będę kampił dzieci muszą mieć pozwolenia od rodziców ale co poradzić takie życie elo RE: Restock, po osiągnięciu 1 miliona widzów!! - paskur - 30-01-2011 23:50 ja mam jeszcze 2 tyg ferii wiec git i wolalbym zeby tego czasu nie podawali ;p RE: Restock, po osiągnięciu 1 miliona widzów!! - pitfromhell - 31-01-2011 07:16 Kurde ![]() ![]() @Tech Okej post poprawiany ![]() |