Cheat do Coutner Strike : Source - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Cheat do Coutner Strike : Source (/Temat-Cheat-do-Coutner-Strike-Source-27696) |
Cheat do Coutner Strike : Source - n1dor - 30-01-2011 20:42 W pierwszym zdaniu napisze, jezeli nienawidzisz haxow albo nie chcesz zebym je sprzedawał tutaj to prosze wszystkich zebyscie nie obrazali mnie z tego powodu. Tak wiec tak jak w temacie, mam do zaoferowanie cheata, haxa jak kto chce. Cheat wyróżnia sie tym, ze jest niewykrywalny przez valve, oraz nie potrzebuje żadnych updejtow. Gramy na tym juz od miesiaca i nikt z nas nie dostał zadnego bana. Cheat jest wykonany przez niemca ( nie podam nicku) oraz w polsce gra na nim około 4-5 osob. Jest to nastepca poprzedniego haxa czyli "xfire". Ten cheat nazywa sie "gadugadu". Cena jaka mnie inteeresuje to 10zł. Płatność paypal albo przelewm na konto bankowe. Przed kupnem mozemy wejsc na jakis serwer VAC oraz moge pokazac ze cheat działa w 100% bez zadnych banów. Jezeli jestes chetny pisz na prv na forum albo podaj swoje namiary kontaktowe ponizej forum. Podsumowując. cena haxa : 10zł made in germany niewykrywalny przez VAC Cheat do Coutner Strike : Source - Killer - 11-03-2011 01:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |