Upominek od Qday - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Upominek od Qday (/Temat-Upominek-od-Qday-2760) |
Upominek od Qday - johnny86 - 05-03-2010 11:46 Hej jestem ciekaw czy tez dostaliście takiego maila. Cytat:Witaj! Ciekawe co wyślą RE: Upominek od Qday - Admin - 05-03-2010 11:52 Otrząsnęliśmy się już ze startem portalu. Dziękujemy wszystkim za wspólną zabawę i w związku z tym chcielibyśmy rozdać pierwsze nagrody. Ponieważ upominki nie są jeszcze związane z punktami, wybrańców wytypowaliśmy według tylko nam znanych kryteriów Do końca przyszłego tygodnia prezenty zostaną wysłane do: Tomek - Kraków Joanna - Przemyśl Radek - Wrocław Konrad - Szczecin Grażyna - Opole Kamil - Iława Tomek - Warszawa Andrzej - Malbork Anna - Warszawa Kacper - Poznań Mieszko - Płock Kamila - Inowrocław Sebastian - Łowicz Andrzej - Garwolin Dawid - Kraków Piotr - Gdańsk Szymon - Tarnów Robert - Pcim Krzysztof - Gniezno Tomek - Mińsk Mazowiecki Sebastian - Siedlce Dawid - Warszawa Tomek - Starogard Gdański Robert - Gliwice Sebastian - Kędzierzyn Koźle (Admin) Katarzyna - Częstochowa Łukasz - Mszana Dolna Ryszard - Jaroszów Liliana - Szczecin Rafał - Gdańsk Krzysztof - Stary Zamość (Razer) Damian - Września Kamil - Rutki Grzegorz - Mońki Aneta - Wrocław Jan - Warszawa Marcin - Słupsk Klara - Poznań Paweł - Warszawa(johnny86) Kacper - Poznań Adam - Urle Jarosław - Opoczno Grzegorz - Sędziszów Rafał - Legnica Rafał - Oświęcim Sebastian - Konin Pozdrawiamy Qday.pl Oo shit wygrałem ;o ps. prawdopodobnie wygrały osoby które mają najwiecej punktów RE: Upominek od Qday - Leopard - 05-03-2010 13:11 Czterech Tomków jest, a mnie nie ^^. Szkoda . Pewnie kubki lub koszulki . RE: Upominek od Qday - Raperrek - 05-03-2010 13:22 Hah i ja jako piąty powinienem być! RE: Upominek od Qday - rajmek126p - 05-03-2010 13:30 O.o to ładnie ciekawe jaki, jak przyślą to liczę na zdjęcie ;] RE: Upominek od Qday - Razer - 05-03-2010 13:56 Hahaha Nie spodziewałem się. QDAY mnie mile zaskoczyło.... RE: Upominek od Qday - shu90 - 05-03-2010 14:11 a skad wiesz ze to ty jestes na tej liscie ? dostales jakiegos maila czy cos ? bo ja tez jestem pawel i tez z warszawy... RE: Upominek od Qday - johnny86 - 05-03-2010 14:17 Każdy powinien otrzymać maila w tej sprawie Napisałem na górze że dostałem maila RE: Upominek od Qday - MyBijacz - 05-03-2010 15:38 Pewnie ten kto wygrał dostał takiego e-mail'a jak Admin! RE: Upominek od Qday - Zythus - 05-03-2010 16:04 Ja nie wygrałem, ale się nie dziwię, mam 30 pkt |