Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Zamknięty]Zbieram na Z-List prosze o pomoc. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [Zamknięty]Zbieram na Z-List prosze o pomoc. (/Temat-Zamkniety-Zbieram-na-Z-List-prosze-o-pomoc-27574)

[Zamknięty]Zbieram na Z-List prosze o pomoc. - mariusz2209 - 28-01-2011 22:45

Witam potrzebuje 17 osób które przyjmą moje zaproszenia. Prosze pisać do mnie na e-mail : [email protected] i gg : 9274756.
Pocztę i gg sprawdzam parę razy dziennie, na pewno wyśle zaproszenie jak najszybciej. Jeśli macie więcej niż jeden adres e-mail to możecie podawać takie które nie używacie, wystarczy ze się zarejstrujecie.

RE: Zbieram na Z-List prosze o pomoc. - xPietrek - 28-01-2011 22:46

W dzisiejszych czasach za darmo nie tak łatwo znaleźć osoby chętne do rejestracji... Gdybyś coś zaoferował w zamian to pewnie kilka osób by się znalazło.

RE: Zbieram na Z-List prosze o pomoc. - SilverNight - 29-01-2011 00:05

Nie chcę zakładać nowego tematu więc napiszę w tym bo jest w tej samej tematyce Big Grin
Również zabieram 5 osób mi pozostało do Zlistera Smile
w zamian oferuję pkty reputacji lub mogę się zarejestrować (oczywiście jeżeli nie będę zarejestrowany) , mogę również pobrać plik itp... Smile Pozdrawiam i proszę abyście się zgłaszali na pw w tej sprawie Smile

Mam nadzieję,że pomożecie Smile

RE: Zbieram na Z-List prosze o pomoc. - mariusz2209 - 29-01-2011 18:30

oczywiście także rep idzie no i moge zrobić jeszcze pare kont na innych czlonkow rodziny i dodac te osoby w zamian .

[Zamknięty]Zbieram na Z-List prosze o pomoc. - Killer - 21-05-2011 09:57

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.