![]() |
[Rozwiązane]Pytania odnośnie lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Pytania odnośnie lockerz (/Temat-Rozwiazane-Pytania-odnosnie-lockerz-27477) |
[Rozwiązane]Pytania odnośnie lockerz - Stodi - 27-01-2011 15:29 Witam, Mam kilka pytań związanych z lockerz. 1. Czy będę musiał zapłacić vat/cło za słuchawki np.SkullCandy Holua Mic'd, bądź lepsze (nauszne)? 2. Istnieją jakieś boty do wygrywania w aukcjach lub restockach? 3. Jest jakiś program który ogląda filmiki i przepisuje captch? 4. Gdzie można zakupić lub ściągnąć takowe boty? 5. Gdzie mogę sprawdzić swoje dane na lockerz? (bo nie jestem pewny czy dobrze wszystko uzupełniłem przy rejestracji) 6. Na aukcjach można coś wygrać bez botów, czy to mija się z celem? 7. Ile kosztują takie boty i jak je później ustawić? RE: Pytania odnośnie lockerz - Bolt - 27-01-2011 15:41 1. Możliwe, aczkolwiek nie koniecznie 2. Pewnie, ze tak 3. Tak 4. Darmowych to dobrych nie ma, do restocków polecam: http://enesce.com/lrc-pro lub Extreme Redeemer 5. W my account (górny prawy róg ekranu) 6. Da się 7. 5,59$ kosztuje extreme redeemer - do restocków lub 6,99$ za lrc pro ![]() RE: Pytania odnośnie lockerz - Stodi - 27-01-2011 16:03 Bolt, dziękuję za odpowiedzi (++) 1. Który z tych botów jest lepszy i łatwiejszy w obsłudze? extreme redeemer vs. lrc pro? 2. Jeżeli kupię bota to będę miał go na zawsze czy tylko będzie on chodził np. miesiąc i znów będę musiał zapłacić? 3. Gdy już kupię bota to mam 100%* pewność że wygram coś ma restocku? 4. Żeby wygrać coś na restocku będę musiał ponieść tylko koszty kupna tego bota czy coś jeszcze będę musiał kupić np. skrypt? 5. Jaki jest bot do oglądania i uzupełniania captch? Jest on płatny? jeśli tak to jaka jest jego cena? RE: Pytania odnośnie lockerz - Burned - 28-01-2011 01:02 1. LRC Pro niby lepszy ale na ostatnich restockach zawiódł, nie wiem jak będzie na następnych ale ER dobrze działało z tego co ludzie mówili. 2. Na zawsze, aktualizację do tego się wliczają. 3. Nigdy nie masz 100% pewności ale zwiększa to sporo szanse, warto miec coś więcej na restocku. 4. Sam program wystarczy do zgarniecia w miare dobrych nagród. 5. Jest kilka programów do oglądnia, najbardziej chyba opłaca się LPAD. Sam program darmowy ale trzeba miec captche, pakiet 5000 captch za 10$. RE: Pytania odnośnie lockerz - Stodi - 28-01-2011 13:24 dziękuję za odpowiedzi ( +++) [Rozwiązane]Pytania odnośnie lockerz - Marello - 19-03-2011 11:33 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |