Pytanie o auto-ruch i sejfik. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pytanie o auto-ruch i sejfik. (/Temat-Pytanie-o-auto-ruch-i-sejfik-27468) |
Pytanie o auto-ruch i sejfik. - hubi309 - 27-01-2011 13:32 W auto-ruch mogę promować strony za punkty zdobyte w tym programie. Czy w auto-ruch mogę promować inne strony np. Sejfik? Jeśli tak to mogę sejfik bo pisze: "Nie akceptujemy umieszczania naszego PTP jako ramke iframe lub w autosurfach oraz innych rotatorach PTP" RE: Pytanie o auto-ruch i sejfik. - SilverNight - 27-01-2011 13:42 (27-01-2011 13:32)hubi309 napisał(a): W auto-ruch mogę promować strony za punkty zdobyte w tym programie. Czy w auto-ruch mogę promować inne strony np. Sejfik? Jeśli tak to mogę sejfik bo pisze: Nie można promować innych konkurecyjnych stron typu sejfik albo refflinki , youtube filmiki itp ... za punkty jedynie co mozesz promowac to stronę swoją czy tez blog czy tez forum czy tez radio |