[Rozwiązane]paypal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]paypal (/Temat-Rozwiazane-paypal-2737) |
[Rozwiązane]paypal - pattu91 - 04-03-2010 20:54 Mam problem niedawno zdobyłem 25$ na paypal. Czy jest możliwość przelania pieniędzy na inne konto bankowe? (nie posiadam własnego a gdy chcę przelać od razu mam uzupełnione pole nazwisko i nie mogę zmienic;/) Albo czy jest szansa zmienienia danych osobowych na paypalu? RE: paypal - Grand - 04-03-2010 21:56 zadzwoń do biura obsługi klienta i możesz zmienić a po za tym możesz przelać na inne konto bankowe btw. nie polecam paypal z 70zł wrócili mi 0.47 .... RE: paypal - Magnus - 04-03-2010 22:08 Możesz na inne RE: paypal - Kalis - 04-03-2010 22:10 ja tez nie mam swojego konta bankowego (jeszcze) ale przelałem na brata i doszło normalnie bez problemu RE: paypal - Kilol - 04-03-2010 22:12 Załół nowe konto na PayPal na takie same dane jak na karcie bankowej. Później przelej kasę ze starego konta PayPal do nowego. Później z tego konta wyślij kasę na konto bankowe. Ja miałem to samo i to mi pomogło. [Rozwiązane][Rozwiązane]paypal - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |