w końcu znalazłem...pewny zarobek zobacz!!!wypłacalna strona - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: w końcu znalazłem...pewny zarobek zobacz!!!wypłacalna strona (/Temat-w-koncu-znalazlem-pewny-zarobek-zobacz-wyplacalna-strona-27293) |
w końcu znalazłem...pewny zarobek zobacz!!!wypłacalna strona - mgmg03 - 27-11-2010 13:24 Korzystając z mojej oferty wystarczy tylko zarejestrować się na stronie: http://www.waoindia.com/index.php?ref=kolejorz03 Stronka jest po angielsku, ale to w niczym nie przeszkadza. Można włączyć tłumaczenie strony, ale dla ułatwienia wszystko dokładnie wyjaśnię poniżej. Żeby się zarejestrować należy kliknąć w Register i wypełnić puste pola: First Name â imię Last Name â nazwisko Username â nazwa użytkownika Password â hasło Confirm password â potwierdź hasło Email â adres email Confirm email â potwierdź adres email Payment email - email w PayPal albo Alertpay (rejestracja jest bezpłatna po polsku, zajmie dosłownie moment) Adress Line 1 â adres 1 Adress Line 2 â adres (do korespondencji) City â miasto State/Country â województwo ZIP/Postal Code â kod pocztowy Country â kraj ( należy wybrać Poland) Refferal â kolejorz03 (proszę nie zostawiać pustego pola, grozi to mniejszą ilością reklam) Security Code â kod znajdujący się poniżej Na końcu proszę kliknąć Submit Następnie klikamy w View Ads (wyświetl reklamy) - znajdują się tam linki przekierowujące do reklam, które wyświetlają się przez 30 sekund i za każde wyświetlenie zarabiamy 0,10 $ - 0,15 $. KAŻDĄ REKLAMĘ WYŚWIETLAMY POJEDYNCZO, DOPIERO JAK OTRZYMAMY ZA NIĄ PIENIĄŻKI KLIKAMY W KOLEJNĄ !!! Codziennie otrzymujemy 7-8 reklam ( z czasem więcej), czyli około 1 $ za poświęcenie 4-5 minut dziennie!!! Do tego otrzymujemy dodatkowe pieniądze za poleconych!!! Wypłata na PAYPAL!!!To nie Scam...istnieją dowody wypłat, regulamin jest ok. Naprawdę warto!!! |