Zatrudnię do pisania artykułów! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zatrudnię do pisania artykułów! (/Temat-Zatrudnie-do-pisania-artykulow-26876) |
Zatrudnię do pisania artykułów! - marin - 09-01-2010 11:05 Jesteś osobą niezwykle kreatywną, potrafisz pisać na każdy temat? Nie masz pieniędzy i chciałbyś zarobić? Mam dla Ciebie ofertę pracy w mojej firmie. Zajmuje się tworzeniem stron www i ich pozycjonowaniem. Twoim zadaniem jest pisanie artykulow do popularnych Presell Page! Swoją ofertę wyślij na adres E-Mail: [email protected] Wtedy ustalimy szczegóły, na początek stawka nie będzie aż tak wysoka, jeżeli będę zadowolony z tekstów podniosę stawkę o całe 100%. Płatne na polski bank, nie wysyłam na paypal i inne internetowe platformy. Jak już wspomniałem, szczegółowe informacje na E-Mail lub PW. [ Dodano: Wto 26 Sty, 2010 ] Odświeżam! Dziennie do rozdania nawet 30 tekstów, 1000-1500 znaków. Cena za artykuł: 85 groszy. Czyli miesięcznie zarobisz prawdziwe pieniądze. Wypłaty przeważnie w piątki według liczby nadesłanych tekstów. Zapraszam do kontaktu! E-Mail: [email protected] - garenge - 27-01-2010 11:50 Mam konto bankowe, ale nie jestem pełnoletni. Nie do końca wiem, czy spełniam warunki, bo nie podałeś czego oczekujecie. Niemiecki zaawansowany i angielski zaawansowany. - JereManU - 28-01-2010 22:04 85 groszy za artykuł? Za taką cenę możesz oczekiwać tekstów pisanych przez dzieci z 4 klasy podstawówki... - marin - 31-01-2010 13:04 Zdziwiłbyś się - JereManU - 31-01-2010 14:29 Nie sądzę Ale to po prostu szukanie naiwnych za groszowe stawki. - marin - 31-01-2010 16:30 To Twoje zdanie. Napisanie jednego artykułu długo nie zajmuje. Z resztą nie oczekuję nie wiadomo jakich. Mam własne zaplecze, własne blogi i na nie wrzucam artykuły. Uwierz, chętnych nie brakuje, a z czasem zwiększam stawki, w ciemno też nie mogę pójść. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego. - Keitaro - 14-02-2010 14:13 Bardzo naiwny trzeba być Mam płacone 2,80 za artykuł 1500 znaków ze spacjami.. Chyba że artykuły napisane byle jak ;d Zatrudnię do pisania artykułów! - Hybrid1990 - 26-09-2020 22:01 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |