Jak zlecić wypłatę w Bux.ee? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak zlecić wypłatę w Bux.ee? (/Temat-Jak-zlecic-wyplate-w-Bux-ee-26868) |
Jak zlecić wypłatę w Bux.ee? - Cahais - 03-01-2010 12:14 Hej koledzy! Klika ktoś z was w tym buxie? Dobiłem do minimum 2$, mam prawie 3$ i nie mogę zlecić wypłaty? Wiecie dlaczego tak jest? Trzeba polować na wypłaty? A może trzeba mieć konto "zweryfikowane"? Proszę o pomoc! - Boro! - 03-01-2010 14:43 Oczywiście ja jestem tam zapisany bo co by to był za bux bezemnie. A co do wypłaty tu już tłumaczę :-> Logujesz się -> Personal - Email -> I tutaj dodajesz adresy AP i PP Uwaga! Musisz mieć zweryfikowane konta na PP i AP jeśli chcesz je dodać. Nie dodawaj nie zweryfikowanych bo Ci zabiorą 0,5$ :-) Opis od admina tutaj: https://www.bux.ee/forum/1/893 - Cahais - 04-01-2010 21:35 Kod: Uwaga! Czyli zgłoszenie niezweryfikowanego konta to tylko strata 50c i i tak nie będę mógł zlecić kaski? Nie dobrze Dużo załatwiania jest Boro! przy weryfikacji AP?? - Boro! - 04-01-2010 21:43 Tak jest to stara pół dolca :roll: Czy ja wiem dwa dokumenty podesłać chyba nie tak trudno :gwizdze: - Sniechu - 05-01-2010 16:52 Heh, pamiętam jak nam wszystkim bloknęli AP i musieliśmy zweryfikować. ;-) Jakbym nie był w tym buxie to mógłbyś na mój adres AP zlecić i bym Ci potem przesłał. Jakby co to PP też mam zweryfikowane (wczoraj zweryfikowałem) :-) - Cahais - 05-01-2010 21:20 Sniechu to moglibyśmy się dogadać?? z tym PP bo innego wyjścia nie widzę a kaski szkoda tam trzymać jak może spokojnie na koncie leżeć - Boro! - 06-01-2010 16:59 Możesz kupić VCC za 7$ i sobie zweryfikować PP instant :-| Jak zlecić wypłatę w Bux.ee? - DDK - 25-02-2012 14:40 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |