Kinglotto - W 100% darmowa loteria - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kinglotto - W 100% darmowa loteria (/Temat-Kinglotto-W-100-darmowa-loteria-26849) |
Kinglotto - W 100% darmowa loteria - Bakuss - 27-12-2009 15:00 Pojawila sie pierwsza polska loteria online. Jest to w 100% darmowa gra, w ktorej mozna wygrac wiele atrakcyjnych nagrod. Uzykownicy rejestruja sie za darmo na stronie i moga wypelniac i grac az 10 kuponami kazdego dnia. W codziennym losowaniu gracze maja mozliwosc wygrania atrakcyjnych nagrod jak na przyklad sprzet HI Tech o wartosci do 15 000PLN! Teraz można wygrać aparat cyfrowy Kodak. Dodatkowo moga zamieniac uzbierane punkty na nagrody np MP3,pendrive, filmy dvd i inne. Punkty zbiera się bardzo szybko wystarczy że trafisz 1 i masz 10 pkt. wiec jeśli w 10 kuponach trafisz jedynkę masz 100 pkt. Kingolotto jest w 100% darmową loterią. Chcesz wygrywać nagrody ? Zarejestruj się na Kingolotto ! Kingolotto to darmowa i zabawna gra. Dołącz do najlepszej polskiej strony z loteriami : czeka na Ciebie mnóstwo nagród i punktów do wygrania ! Zapraszam do zapisów ------>> - ufosi1 - 28-12-2009 13:56 Zarejestrowałem się pod Tobą, widziałem w Novem.pl, że Kingolotto, płaci jakieś bodajże 1,50zł za rejestrację z linka, chyba coś grubszego się szykuje, zobaczymy. - Pakula - 28-12-2009 14:16 nagrody mi się tam nie podobają nic specjalnego tam nie ma - Bakuss - 28-12-2009 20:22 Pakula, konto VIP ma trochę lepsze ;-) Może z czasem coś troszkę polepszą sklepik ufosi, nom na poleconych można sporo zarobić Kinglotto - W 100% darmowa loteria - Hybrid1990 - 01-06-2021 15:28 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |