[Nieaktualne]Innowacyjna reklama w sejfik - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Refback (/Forum-Refback-za-Refback-130) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-316) +---- Wątek: [Nieaktualne]Innowacyjna reklama w sejfik (/Temat-Nieaktualne-Innowacyjna-reklama-w-sejfik-26846) Strony: 1 2 |
[Nieaktualne]Innowacyjna reklama w sejfik - markonix - 26-12-2009 14:12 W sejfik.com pojawiła się nowa forma reklamy - Płatne pobieranie. Użytkownik pobiera plik/paczkę plików w której szuka kodu do wpisania na sejfik. Oferta dotyczy zawartości tej paczki, jest to dosyć innowacyjna forma reklamy - pobieranie reklamy na dysk. Dzięki temu jest możliwość reklamy mediami niedostępnymi na stronie www. Tj. prezentacje multimedialne (np. PowerPoint), pliki doc, duże grafiki, filmy, pdf-y, mp3, aplikacje (gry) itd. Przykłady: - Jesteś grafikiem, prezentujesz kilka prac jako portfolio, - tworzysz muzykę, jw., - masz stronę z jakimikolwiek plikami (gry, tapety, filmy), umieszczasz przykład i podajesz link gdzie znajdzie ich więcej, - stworzyłeś aplikacje, udostępniasz demo (możliwość przedłużenia, rozszerzenia odpłatnie) lub pełną wersje (jako reklama), - udostępniasz darmowe próbki, np. e-booków. Umieszczenie pliku w paczce to niskie koszty ze względu na zysk z programów partnerskich (hotfile,rs,uploading itp.) W tym temacie oferuje: - Umieszczenie Twojego pliku w paczce - Nagrodę za ciekawe pomysły co do tej formy reklamy - Boro! - 27-12-2009 11:11 A koszt ? Przykładowo za 1000 pobrań pliku 5 mb - Cahais - 28-12-2009 23:24 Mam pytanie dotyczące tej formy zarabiania, Pobrałem dzisiaj pierwszą paczkę z sejfika, w niej znajdował się kod do otrzymania premii. Z tego co mi się wydaje to wszyscy użytkownicy mają ten sam kod do otrzymania premy? Nie wiem może się mylę? Nie boisz się że kody będą rozpowszechniane na forach i ta forma zarabiania będzie tylko łatwym sposobem na powiększenie stanu konta na Sejfik, no i oczywiście może cię to również sporo kosztować?? - markonix - 31-12-2009 00:25 Boro! mówisz o pliku w paczce czy własnym linku? Cahais reklamy się nie odświeżają ponieważ byłoby tak jak mówisz, czasami reklamy odnawiam ale zmieniam kod. Niestety innego sposobu nie ma inaczej reklam by było więcej. - Boro! - 31-12-2009 11:37 Chodzi mi o koszt 1000 "wejść/pobrań" pliku "x" o wadze 5 mb - markonix - 01-01-2010 13:56 2zł nadal nie wiem czy mówisz o wrzuceniu pliku do 'mojej' paczki na moim linku czy własnym linku z jakiegoś PP. - Boro! - 01-01-2010 14:02 Chodzi mi o link z uploading. Brakuje mi 3$ do min a nie chce mi się wrzucać plików na fora dlatego szukałem czegoś takiego jak twoje ofera bardzo długo. Proszę o PW z jakimiś statystykami (ile pobrań dziennie możesz mi dostarczyć). - JereManU - 01-01-2010 16:04 Również jestem ciekawy, jak obecnie wyglądają ilości pobrań na dzień? - fusek1 - 02-01-2010 09:50 ja rowniez sie podlaczam do tego pytania - 2 zl za 1000 to nie jest wygorowana cena.... - markonix - 03-01-2010 20:44 Pierwszy plik (50mb), który wstawiłem na początku w tym momencie ma niecałe 300 pobrań. |