Internetowe zarobki - ile już udało Ci sie zarobic? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Internetowe zarobki - ile już udało Ci sie zarobic? (/Temat-Internetowe-zarobki-ile-juz-udalo-Ci-sie-zarobic-26817) |
Internetowe zarobki - ile już udało Ci sie zarobic? - DobryZiomeczek - 10-12-2009 12:45 Witam ,temat załozony czysto z ciekawosci. Ciekaw jestem ,ile ludziom udało sie już zarobic przez neta , kto na czym i ile Ja na uploadowaniu plików jakieś 3300+ zł - Pakula - 10-12-2009 14:32 3300zł jasne ;p - DobryZiomeczek - 10-12-2009 23:01 Uploading.com : SharedImages : (płatny serwer do skrinów ,płaci za wyświetlenia jpg) 1079 $ , do tego jeszcze 20$ z HotFile i nie wypłacone 20 euro na RS. - Pakula - 10-12-2009 23:51 i co w miesiąc tyle zarabiasz ? jest to niemożliwe :-| - DobryZiomeczek - 11-12-2009 01:49 Pakula napisał(a):i co w miesiąc tyle zarabiasz ? jest to niemożliwe :-|Weź sie ogarnij i następnym razem nim coś napiszesz, pomyśl 3 razy. Przy każdej wypłacie masz date. - Pakula - 11-12-2009 16:22 DobryZiomeczek napisał(a):Pakula napisał(a):i co w miesiąc tyle zarabiasz ? jest to niemożliwe :-|Weź sie ogarnij i następnym razem nim coś napiszesz, pomyśl 3 razy. Wzajemnie ... Za dużo wypiłem i nie zauważyłem daty :-D Jeśli masz coś do mnie napisz na PW i nie zaśmiecaj tematu takimi tekstami jak: ''weź się ogarnij'' jest nie na miejscu nie mam zamiaru z Tobą wchodzic w jakiś konflikt tekstowy (bo szkoda mi na Ciebie czasu) do którego jak widzę dążysz za długo już siedzę na tym forum i takie teksty jak twoje mnie wcale nie ruszają, jeśli forumowiczom chcesz zaimponowac swoją głupotą to załóż swoje forum i tam możesz robic co Ci się podoba. Myslę, że nikogo to nie obchodzi kto ile zarabia ;p Ale chyba już był taki temat ale moge się mylic - DobryZiomeczek - 11-12-2009 17:29 Pakula napisał(a):nie zaśmiecaj tematuDziecko drogie ,ile Ty masz lat ? To ja zaśmiecam ten temat czy Ty ? Sam zacząłeś totalnie niepotrzebną dyskusje od jakiegoś jasne ,to Ci udowodniłem swoje zarobki ,proste i logiczne. Nie pisz tu nic wiecej ,proszę. - Pakula - 11-12-2009 18:06 Kolejny twój post który obraża drugą osobę i nie wnosi nic do tematu tylko skupiasz się na mnie :lol: Gdybyś był inteligenty to byś się zorientował, że u mnie pod avatarem jest informacja ile mam lat :clap: Nie odbiegając od tematu to jeśli chcielibyście wiedziec to moje zarobki na miesiąc nie przekraczają 2.000 zł Ale nasza firma się powoli rozkręca. Wiadomo kokosów od razu nie ma. A zajmujemy się tworzeniem stron - DobryZiomeczek - 11-12-2009 20:43 Pakula napisał(a):Gdybyś był inteligenty to byś się zorientował, że u mnie pod avatarem jest informacja ile mam lat . jeśli chcielibyście wiedziec to moje zarobki na miesiąc nie przekraczają 2.000 zł Ale nasza firma się powoli rozkręca. Wiadomo kokosów od razu nie ma. A zajmujemy się tworzeniem stronTak widziałem ,tylko wnioskując po Twoich postach można by przypuszczac że masz ok 16.Ale ok ,whatever. Życze powodzenia w rozkręcaniu firmy i pozdrawiam serdecznie - Boro! - 13-12-2009 11:54 Pakula takie zarobki są możliwe na uploading więc nie ma co się napinać :-> |