Potwierdzenia wygranych z lutowego restock'u! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Potwierdzenia wygranych z lutowego restock'u! (/Temat-Potwierdzenia-wygranych-z-lutowego-restock-u-2681) |
Potwierdzenia wygranych z lutowego restock'u! - Leopard - 03-03-2010 22:26 Tak więc Lockerz zaczeło wysyłać potwierdzenia wygranych z ostatniego uzupełnienia nagród ! Oto moje potwierdzenie na koszulkę: RE: Potwierdzenia wygranych z lutowego restock'u! - MyBijacz - 03-03-2010 22:28 Gratuluje RE: Potwierdzenia wygranych z lutowego restock'u! - DonHoracy - 03-03-2010 22:28 Każdy dostał takie samo potwierdzenie więc nie wiem czy jest sens wstawiać tutaj te obrazki, w tym ja również na moje Wii RE: Potwierdzenia wygranych z lutowego restock'u! - Leopard - 03-03-2010 22:30 Założyłem ten temat, aby poinformować no i jak ktoś chce to też pochwalić się . RE: Potwierdzenia wygranych z lutowego restock'u! - Nyscerion - 03-03-2010 22:32 (03-03-2010 22:28)DonHoracy napisał(a): Każdy dostał takie samo potwierdzenie więc nie wiem czy jest sens wstawiać tutaj te obrazki, w tym ja również na moje Wii nie każdy takie samo, ja np: RE: Potwierdzenia wygranych z lutowego restock'u! - DonHoracy - 03-03-2010 22:38 Bo tobie przesłali zasady wstawienia własnego pytania, bo taką nagrodę zamówiłeś Pewnie Ci, co zamówili to coś, że przyślą im nagrodę jak będą mieli też pewnie co innego dostaną no i wiadomo Ci, co oszukiwali też dostaną inną wiadomość RE: Potwierdzenia wygranych z lutowego restock'u! - Kilol - 03-03-2010 22:40 Potwierdzenia doszły na dwa konta. Na kontach zamówiona była gra : RE: Potwierdzenia wygranych z lutowego restock'u! - johnny86 - 03-03-2010 23:01 To ja mam smieszniej dostalem takiego samego maila tylko nic nie udalo mi sie zamowic czyli sa dwa warianty 1) blad i mail nie powinien trafic do mnie 2)moze jednak cos udalo mi sie zamowic w 2 fali jak potwierdzilem kod i dalem wyslij to mi sie piesek pojawil i dupa W 3 fali po potwierdzeniu kodu i dluuuuuuugim mysleniu www mialem blad stronki ogolnie zlozylem chyba z 10 zamowien - kazde nieudane od bonow 25$, 50$, po gry na sp3 teraz bede mial wielka niewiedze czy to blad z strony lockerz czy jednak cos wygralem jesli wygralem to co Ciekawe czy ktos jest w takiej samej sytuacji co ja RE: Potwierdzenia wygranych z lutowego restock'u! - nao580 - 03-03-2010 23:12 być może u ciebie już nie wczytało ale do nich doszło tak czy owak ciekawy przypadek RE: Potwierdzenia wygranych z lutowego restock'u! - DonHoracy - 03-03-2010 23:26 johnny raczej zamówiłeś coś przy piesku bo informacja poszła do nich ale tobie nie zdążyła strona się zaczytać. Ja miałem takiego długiego laga przy ten darmowej fali i nie zaliczyło mi ipoda. |