Wyrywarka -nagrody gwarantowane! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wyrywarka -nagrody gwarantowane! (/Temat-Wyrywarka-nagrody-gwarantowane-26800) |
Wyrywarka -nagrody gwarantowane! - Bakuss - 28-11-2009 09:55 Witamy na wyrywarka.pl Marzysz o wspaniałych nagrodach? No pewnie!, którz by nie chciał wygrać czegoś odlotowego. Jeszcze nigdy nie było to tak blisko. Wszystko zależy od Ciebie. Nie tu nie ma żadnych kruczków tylko Ty i wyrywarka. Od Ciebie zależy co wyrwiesz dla Siebie. Zarejestruj się i postępuj zgodnie z instrukcjami a to co sobie wymarzyłeś może być już wkrótce Twoją własnością! Samochód - czemu nie? Nowoczesny laptop - jak najbardziej? Uniwersalna komórka - a jakże !! Przyłącz się i wyrywaj nagrody już dziś!! Nie znalazłeś nagrody, która chciałbyś wyrwać? - pisz!! umieścimy ją dla Ciebie! Zapraszam do zapisów ------->>> - DobryZiomeczek - 16-12-2009 02:56 Odrazu widac ze to jakas sciema żebyś tylko sms podał dla niby potwierdzenia numeru telefonu a na stronie żadnych szczegółow co do konkursu nawet nie pisze ,jedynie pokazane są nagrody... ^^ - Bakuss - 16-12-2009 17:32 Oni po prostu zarabiają za smsy przy rejestracji - Cahais - 16-12-2009 17:54 A są jakieś dowody że nagrody wysłali czy jeszcze nikt nie dostał?? nie walą ściemy? - Pakula - 16-12-2009 19:11 Dokładnie i do tego rozwaliła mnie ta ilośc nagród na stronie :mrgreen: - koli - 16-12-2009 23:39 dokładnie aż mi się skrolem nie chciało schodzić do końca hheh, no ale może zarobili już tyle na rejestracji... - marin - 17-12-2009 11:22 bakus, Ile kosztuje sms rejestracji ? Wygrywa każdy kto wyśle ? - Bakuss - 17-12-2009 18:53 Sms kosztuję 2.44 PLN a co do wiarygodności tej firmy to nie wiem sam na razie się trzyma |