Refback z PAVIXION - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: Refback z PAVIXION (/Temat-Refback-z-PAVIXION-26720) |
Refback z PAVIXION - pavixion - 02-10-2009 15:24 [center] Co ci daje zapisanie się do mojego programu?? 1.Zawsze masz pomoc we wszystkich sprawach (forum,gadu gadu .itd) 2.Duże pieniądze bo aż 70% tego co wyklikasz ,dodatkowo twoje saldo konta czyli prawie 170% zarobków!!. Kiedy mogę zlecić wypłatę z Programu ?? 1.Najlepiej wtedy kiedy wypłacamy swoje pieniążki z buxa ale możemy i wcześniej gdy tylko uzbieramy minimum 2$ 2.Czy istnieje możliwość zwiększenia zarobków ? Tak jak najbardziej ,wszystko zależy od tego czy chcemy pieniążki wypłacić ,czy też zainwestować i zarabiać więcej. Jak sprawdzić ile mam zarobionych pieniędzy w programie pavixion ?? To bardzo prosta sprawa wystarczy kliknąć >>TUTAJ<< i jako treść wiadomości wysłać: Saldo a jako wiadomość podać swój nick i nazwy buxów. Czy może się zdarzyć taki niemiły przypadek mam minimum 2$ i nie dostanę pieniędzy ?? 1.Teoretycznie może tak się zdarzyć ale wtedy pieniążków nie otrzymuję również i ja. Przyczyny to : Serwis nagle staje się SCAMEM bądź też strona umiera innych możliwości nie ma . Pieniądze wypłacamy zawsze !! Osiągnąłem/am minimum i chcę wypłacić pieniążki. Nie ma problemu wystarczy napisać wiadomość >>TU<< jako tytuł:Chcę wypłacić kasę jako treść proszę podać numer swojego konta i jaki bank AlertPay czy Paypal Na jakie konta przelewane są pieniądze?? Na chwilę obecną są to banki PayPal lub AlertPay [/center] --------------------------------------------------- Skopiowane , sorki ,że nie jest ładnie kolorowane itd ale tu chodzi o sens. --------------------------------------------------- Firmy w refbacku to: Bux.gs PalmBux incrasebux.com memberbux.com freebirdbux.com svbux.com arclicks.com nominimumbux.com bux-atack.com bux69.com cash4clicks.com ----------------------------------------------------------- jeżeli jakaś osoba jest zainteresowana proszę napisać na PW warunek osoba musi chcieć klikać ,jeżeli klikać nie chce proszę nawet nie pisać. ------------------------------------------------------------ Są jeszcze miejsca bonusowe ilość miejsc 6 = 10 centów na start - miaumiau - 02-10-2009 18:42 Cytat:I Warunki stworzenia oferty REFBACK Refback z PAVIXION - Kilol - 11-03-2011 01:41 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |