[NOWY] Cashbarre.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [NOWY] Cashbarre.com (/Temat-NOWY-Cashbarre-com-26600) |
[NOWY] Cashbarre.com - Faber33 - 10-08-2009 18:17 Witam Chciałbym Wam dziś przedstawić nowego surfbara jakim jest cashbarre Powstał w tamtym tygodniu i jest to surf francuski, także pewnie się utrzyma na rynku przez dłuższy czas na rynku Już na samym początku bardzo dobry kontakt z adminem poprzez mail/forum, także jest to bardzo duży plus :)Oczywiście wypłaty na PayPal od 15 âŹ. Wypłacają w ciągu 30 dni. 1pkt-1 min - bardzo szybko się zbiera przelicznik aktualnie wynosi 0.024âŹ, oczywiście pójdzie w górę . Poleceni 100% na pierwszym poziomie, a jest o nich bardzo łatwo bo w programie na razie jest 250 osób. Nic tylko rejestrować się i zarabiać Rejestracja: Klikamy na "Inscription": Pseudonim: Hasło: Powtórz Hasło: E-mail: Konto PayPal: Data Urodzenia: Po wypełnieniu klikamy w "S'inscrise" (na szarym tle). Nie przychodzi żaden mail aktywacyjny także można się spokojnie od razu logować Po zalogowaniu na stronie wchodzimy klikamy "Téléchargement" i ściągamy surfbara, odpalamy i kasa leci Z tego co od wczoraj zdążyłem zaobserwować to trzeba być aktywnym na komputerze inaczej wyświetla się błąd, nie ma żadnych kodów. Na 2 godzinki można go samemu zostawić Jedynym mankamentem jest to że niemożna narazie zmienić położenia surfbarra :/ ale zbytnio nie przeszkadza. Znajduje się w prawym dolnym rogu http://www.cashbarre.com/index.php?code=faber33 Także zapraszam do rejestracji!!!! - mateuszolkusz - 13-08-2009 09:12 Jak kiedyś się bawiłem w surfbary i myślałem, że mnie coś trafi. To teraz z tego skorzystam, jeśli nie trzeba nic wpisywać to mogę to trzymać na pulpicie. - Pakula - 13-08-2009 15:15 mateuszolkusz pewnie ze tak nie można na pewno regulaminu nie czytałeś tutaj powinien byc warn :fajeczka: Re: [NOWY] Cashbarre.com - gelbaj - 10-03-2010 14:37 Faber33 napisał(a):Poleceni 100% na pierwszym poziomie, a jest o nich bardzo łatwo bo w programie na razie jest 250 osób. A skąd o tym wiesz? [NOWY] Cashbarre.com - DDK - 25-02-2012 14:40 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |