Najlepsza firma jaka jest? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Najlepsza firma jaka jest? (/Temat-Najlepsza-firma-jaka-jest-26569) |
Najlepsza firma jaka jest? - rafaltychy100 - 03-08-2009 09:49 Witam dopiero zaczynam moją przygodę z buxami. Chciałem się was zapytać o doradę do jakiego buxa się zapisać. zeby były dobre stawki, małe minimum i najważniejsze żeby wypłacał. Za każdą doradę dziękuję. - Boro! - 03-08-2009 09:51 To zależy. Jak nie będziesz miał skąd brać poleconych to lepiej zapisz się do jakiegoś refbacku :gwizdze: W refbackach jest masa buxów które są szybko sprawdzane i zostają tylko te które płacą i mają jakaś tam przyszłość. :tak: - krolu116 - 15-08-2009 16:39 Boro! napisał(a):To zależy. Jak nie będziesz miał skąd brać poleconych to lepiej zapisz się do jakiegoś refbacku :gwizdze: To brzmi jak reklama stopki :-P - Boro! - 16-08-2009 11:38 krolu116 napisał(a):To brzmi jak reklama stopki :-P Ale to już nie :-> - krolu116 - 19-08-2009 00:57 Boro! napisał(a):Ale to już nie :-> Trzeba detronizować konkurencję :rotfl: A tak na serio jeżeli chcesz zarobić to wyjdź z domu i poszukaj jakiejś normalnej pracy bo w buxy to lepiej nie wchodzić, bo żeby zarobić trzeba ładować w buxy kasę a co kilka dni jakiś wielki uczciwy bux zwija się z zainwestowaną w niego kasą, a PTR-y bez kilkuset poleconych są bardzo niopłacalne... - Boro! - 19-08-2009 10:48 Albo załóż firmę refbackową :mrgreen: RE: Najlepsza firma jaka jest? - froxin - 03-02-2011 20:32 bierzcie się RE: Najlepsza firma jaka jest? - simon002 - 04-02-2011 18:02 Ja sie przesiadłem z buxów na 20dollars2surf. Na pulpicie włączasz baner reklamowy i sie punkty same naliczają. Nie trzeba smętnie siedziec i klikać. Jak byś był zainteresowany to napisz na PW, dam ci reflinka P Wiem... ale jestem pazerny Nie no oczywiście z myslą pomocy tobie Z tym, ze w 20dollars2surf najwiecej korzysta sie na poleconych, bo samemu to wyciągniesz ok 1,3$ na miesiąc Tak wiec jak lubisz i potrafisz polecać to może jest to coś dla ciebie! Stronka miedzynarodowa, w pełni wypłacala! Pozdro RE: Najlepsza firma jaka jest? - maciejrosa - 05-04-2011 10:24 Najlepszy serwis moim zdaniem to http://zlotoweczka.com/pages/index.php?refid=maciejrosa zarejestruj sie . Opis programu ; :: Czytanie płatnych maili - 1gr-5gr :: Płatne kliki - 0.25gr-2gr :: Płatne kliki konkursowe :: Płatne promowanie (PTP) 1,70 pln za 1000 kredytek :: Bonus za zapis 20gr :: Zarabiaj na poleconych: - 1 poziom - 25% ! Polecam i pozdrawiam!! |