Zarabianie na dzwonkach? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie na dzwonkach? (/Temat-Zarabianie-na-dzwonkach-26563) |
Zarabianie na dzwonkach? - thug1 - 01-08-2009 17:51 Czy ktos slyszal moze o zarabianiu na dzwonkach/tatetach/grach na telefony komorkowe? Podono duzo mozna z tego wyciagnac. Moze ktos wie jak mozna zaczac robic cos takiego? Chodzi mi o ustawienie jakiejs prostej str internetowej z ktorej mozna by sciagac takie gadzety. Cos podobnego: http://mobile-plaza.directringtones.com/0-003/pl_pl/gry/strona-domowa.html - Boro! - 01-08-2009 18:18 Czy ja wiem czy można na tym zarobić. Jak ktoś jest inteligenty to sobie z neta za darmo zassa :-D - Sniechu - 02-08-2009 09:10 Boro! napisał(a):Jak ktoś jest inteligenty to sobie z neta za darmo zassa :-DNa naszym forum nie reklamujemy piractwa! ;-) Swoją drogą znajdują się tacy ludzie, którzy płacą za gry na telefon, czasami nawet 11 PLN (10.98 bodajże). Kilka takich gierek się zbierze i można zakupić niezłe produkcje na kompa i na pewno przyjemniej się gra. :-) :-) Co do zarobku to nie mam pojęcia, przy dobrej reklamie zawsze się ktoś znajdzie, kto kupi grę akurat u Ciebie. Jak nie spróbujesz to nie będziesz wiedział. - mackal - 03-08-2009 21:55 Masz 2 opcje albo sam zakładasz taki biznes od zera albo korzystasz z uslug posrednikow chyba wapacz umozliwial taka wspolprace, tylko jesli o zyski chodzi trzeba zwrocic uwage na fakt, iż z sms przykladowo za te 11 zl odliczyc trzeba podatek czyli haracz dla panstwa zostaje 9 zl z tych 9 zl ogolnie liczac 4,50 czyli 50% bierze operator zostaje nam 4,50 i teraz jesli mamy bines od zera to juz jest nasz zarobek, jesli korzystamy z posrednikow to jeszcze zostaje nam do odjecia jego prowizja ale nie mam pojecia ile taka wynosi, To teraz prosta kalkulacja co bedzie jesli sms kosztuje 2 zl ;p |