02.03.2010; Meet Angel - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Hallway/Blog/Twitter/Facebook (/Forum-Hallway-Blog-Twitter-Facebook-25) +------ Wątek: 02.03.2010; Meet Angel (/Temat-02-03-2010-Meet-Angel-2652) |
02.03.2010; Meet Angel - reedo - 03-03-2010 16:54 Jacob Angel jest gospodarzem program Angel In the Kitchen. Gotowal w calej Ameryce, pracowal jako szef kuchni wszedzie - w barach barbecue na południu i w prywatnych kuchniach slawnych celebrytow. Porozmawialismy z nim o tym, jak powraca do rzeczywistosci, by nasze kuchnie staly sie troche bardziej niebianskie. Jakie posilki bedziesz przygotowywal w Angel In the Kitchen? Bede gotowal to, co sadze, ze chcieliby sie nauczyc widzowie - proste potrawy, ktore smakuja jakbysmy caly dzien nam nimi pracowali, gdy tak naprawde zostaly przyrzadzone w krotkim czasie. Proste i realne! Odwiedzasz studentow by uczyc ich gotowac. Jak bylo? Bylo swietnie! Raz nawet uzylem deski do prasowania nakrytej czystym recznikiem jako miejsca do gotowania! Jak podczas nauki gotowania radzil sobie Anthony? Anthony jest wybredny, ale uwielbial wszystko, co ugotowalem. Mysle tez, ze juz teraz wie jak prawidlowo uzywac noza! Ktory epizod jest twoim ulubionym? Jak narazie "Munchies" byl najsmieszniejszy. Operatorzy i rezyser byli bardzo kreatywni podczas zdjec! Umiescili nawet kamere w zamrazarce. Co chcesz przekazac poprzez swoja serie twoim widzom? Nie musisz isc do restauracji by zjesc wspanialy posilek! Kazdy moze gotowac! Jaki przyklad szybkiego i prostego posilku, ktory moze przygotowac ktos calkiem spulkany? Koniecznie sprawdz odcinek, w ktorym robie Pasta Primavera with Parmesan (jakis makaron z parmezanem) za mniej niz 5 dolcow! Kto jest najbardziej szalony szefem kuchnie jakiego znasz? Pierwszy wlasciciel restauracji Aubergine w Mephis.The original owner of Aubergine in Memphis, Tennessee. Byl bardzo ekscentryczna osoba, ale prawdopodobnie takze najbardziej utalentowanym francuskim szefem kuchni dla jakiego pracowalem. Jesli moja praca nie spelnialaby jego standardow to rzucil by mnie na ziemie i powiedzial, ze jego 5-letnia corka zrobilaby to lepiej! Kiedy zaczales pracowac jako szef kuchni? W wieku 16 lat podjalem pierwsza prace w nagradzanej restauracji barbecue John Wills Bar and Grill w Tennessee. Bylem kelnerem, pracowalem za lada, przygotowywalem jedzenie, ale takze bralem udzial w pracach cateringowych. Ta praca sprawila, ze na prawde zainteresowalem sie kulinariami. Poszedles do szkoly kulinarniej i zacząłeś sie szkolic na cukiernika? Jak bylo? To byl ciezki okres. Chodzenie do pracy na północ i nie wychodzenie z niej przed 3 lub 4 po poludniu! Przygotowywalismy 180 kg ciasta francuskiego, 270 kg ciasta na croissanty i 360 kg dunskiego ciasta kazdego tygodnia! Byles glownym szefem kuchni. To prawda? Tak, ostatnimi czasy bylem szefem kuchni w slawnej restauracji Christina?s Food and Wine na Orcas Island. Po tej przygodzie, bylem gotow otworzyc wlasny interes, wiec wraz z moja zona Kristi zalozylem Angel?s Food Catering, ktory prowadzimy do dzis. Jestesmy na rynku ósmy rok i mamy ogromna liste klientow, w tym wielu celebrytow i slawnych ludzie! Od kiedy otworzylismy, przemiezylismy wszystkie kraje gotujac dla klientow. Co chcesz osiagnac poprzez Angel in the Kitchen? Chce nauczyc ludzi jak gotowac prosto, zdrowo i smacznie w ich wlasnych domach! Szczerze watpie, ze kogos to zainteresuje (w koncu nie o restocku i nie o PTZ), ale nudzilo mi sie, wiec jest. |