[Nieaktualne] Kupie MB za SMS. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Nieaktualne] Kupie MB za SMS. (/Temat-Nieaktualne-Kupie-MB-za-SMS-26518) |
[Nieaktualne] Kupie MB za SMS. - DaGoor - 20-07-2009 16:13 Chodzi mi o to że ja wysyłam ci SMSa np. za 10,98 zł gdzieś tam a ty mi ślesz za to kase na MoneyBookers: SMS 10,98 zł - dla mnie 8 zł na MB. Myśle że korzystna oferta //Temat nie kwalifikuje się do działu: "Wymiana Walut" - mackal - 21-07-2009 22:13 Chyba nie bardzo bo koleś z tego sms otrzymuje jakies 4zl z groszami a nie 8 zł więc nie wiem czy ktoś na taki biznes pójdzie :mrgreen: - DaGoor - 21-07-2009 23:15 No to jak jesteś taki cfany to kup sobie np. gronowładnego na gronie za 4 zł... Chodzi mi o to że czasami żeby za coś zapłacić w internecie można tylko SMSem. Wtedy zamiast płacić te 10,98 płacisz 8 zł mi na moneybookers a ja wysyłam SMSa - mackal - 21-07-2009 23:56 Sorry ale ja cie źle zrozumiałem, nie zajmuje się jakimiś durnymi gierkami, zrozumiałem że chcesz komuś z firmą na platnosci.pl zapłacić przykładowo, z tym ze płatności maja jakieś 50% marży - 22% podatku od sms i na koniec 19% od zarobku - zostaje nam NIIIIC - Boro! - 22-07-2009 09:28 mackal, widać że się tym nie zajmujesz :mrgreen: :mrgreen: - mackal - 22-07-2009 11:08 Zdziwił byś się :mrgreen: Jak Działasz nielegalnie, bo firmy raczej nie masz co wnioskuje po wieku - to owszem nie płacisz podatków - ja mam legalna firmę, a jak masz lepsza firmę niż płatności.pl które pobierają 50% marży to ja chętnie się przeniosę - Boro! - 22-07-2009 11:44 Chodziło mi o pierwszą częśc twojej wypowiedzi. Gronowładny to nie gierka tylko konto do serwisu społecznościowego grono.net Admin: Odbiegacie od tematu panowie. 1 ostrzeżenie ustne/ kolejne pisemne - mackal - 22-07-2009 11:48 A to racja - tu się z tobą zgadzam bo to nie moje klimaty bawiłem się w getpaidy początkowo jakies pare lat temu teraz odzyskałem stary dysk gdzie miałem zapisanych wiele informacji z tego tematu, dlatego też z sentymentu poszukałem trochę informacji jak to się rozwinęło i trafiłem tutaj, zmieniło się widzę oj wiele od tego czasu. A ja mam jeszcze konta w jakimś imperium reklamy itd ;p Admin: Odbiegacie od tematu panowie. 1 ostrzeżenie ustne/ kolejne pisemne [Nieaktualne] Kupie MB za SMS. - Roben - 24-02-2012 18:17 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |