Wykonam zaplecza pod pozycjonowanie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wykonam zaplecza pod pozycjonowanie (/Temat-Wykonam-zaplecza-pod-pozycjonowanie-26505) |
Wykonam zaplecza pod pozycjonowanie - Damien - 19-07-2009 18:47 Wykonam tanie zaplecza pod pozycjonowanie stron. Zajmuje się tym od dawna. Na swoim koncie mam wiele wykonanych tego typu stron internetowych. Zaplecze takie składa się z : * strona główna * 4 podstrony (lub więcej) * na każdej unikalna treść (1000 znakowa) + grafika * stawiam na wordpressie, szablonach, pikocms i inne Tematyka dowolna. Cena za 1 zaplecze to 15 pln. Nie liczony hosting i domena. Stronę mogę też dodać do 50 dobrych katalogów. Cena 8 pln. - Boro! - 19-07-2009 19:44 A jest możliwość dodania strony która nie jest na wordpress do tych katalogów za 8 PLN? Jeśli tak to jestem zainteresowany jeśli są płatności PP/AP - Damien - 20-07-2009 10:28 Hmm.. nie korzystam z AP/PP ale gdyby znalazło się jakieś większe zamówienie to czemu nie :-) Podaj mi na PW swoje GG. - Boro! - 20-07-2009 10:47 Oferta nie jest duża bo chodzi tylko o dodanie czyli 8 PLN więc pewnie nie będzie Ci się chciało robić wymian AP/PP -> Bank :-) Szkoda.. Wykonam zaplecza pod pozycjonowanie - Kilol - 11-03-2011 01:41 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |