Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Qday Ruszylo ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Qday Ruszylo ! (/Temat-Qday-Ruszylo-2636)

Strony: 1 2

Qday Ruszylo ! - matt88 - 03-03-2010 12:34

Qday 7, 03.03.2010 12:01

Ruszyliśmy!!!

Qday 8, 03.03.2010 12:07

Szanowni Qday(owicze):
Ruszamy!
Dziękujemy wszystkim za cierpliwość i zapraszamy do pierwszych zadań.
Z nowości:
Pojawili się nowi sponsorzy.
Prosimy wszystkich o klikanie w linki poniżej, zapoznawanie się z ofertą, a także przeglądanie nagród na Qday.pl,
gdzie znajdują się ich znaki firmowe.
Są to nasze firmy zaprzyjaźnione, za które ręczymy i dziękujemy za zaufanie.
Chcemy też zachęcić innych do brania udziału w zabawie, a tylko dzięki Wam może się to udać.

RE: Qday Ruszylo ! - szulakaluble - 03-03-2010 12:57

Taa ruszyło ale tak szumnie zapowiadany start okazał sie wielka klapa...
Strona moze i ma potancjał ale niepodoba mi sie jedna rzecz.
Ok zagadki i rebusy sa fajne i mozna niezle pogłowkowac ale zakaz udzielania podpowiadzi na ich forum to strzał w stope...
Myslicie ze ludzie ktorzy nie beda mogli odgadnac zagadki beda grac? nie zaraz im sie to znudzi i na stronie zostana sami modzi ktorzy za najmiejsza podpowiedz zaraz daja warny...
Byłem dzis na chwile na ich Shoutbox i kazali donosic na ludzi ktorzy prosza o odp na pm... no zal mi ich

RE: Qday Ruszylo ! - Zythus - 03-03-2010 13:10

E no, trzeba pogłówkować, poszukać. To jest dobre, może niektórym będzie się chciało Big Grin

RE: Qday Ruszylo ! - Rizi - 03-03-2010 13:46

Ale mamy te forum i możemy sobie dawać odpowiedzi i jest dobrze Wink

RE: Qday Ruszylo ! - rumi - 03-03-2010 16:58

Qday jest podobne do Lockerz? za Q i Exp zdobywamy nagrody? ale czy trzeba coś dopłacać?
To z regulaminu punkt 14
Cytat:Warunkiem odbioru nagrody jest poświadczenie prawdziwości danych gracza i odprowadzenie podatku dochodowego za pośrednictwem Elvis van Tomato - studio z siedzibą w Szczecinie, ul. M. Reja 24/2, 71-561 Szczecin.
podatek dochodowy? może mi to ktoś wyjaśnić?

RE: Qday Ruszylo ! - emill93 - 03-03-2010 18:44

też bym chcial wyjaśnień

RE: Qday Ruszylo ! - Leopard - 03-03-2010 18:49

Z tego co wiem to trzeba dopłacić x% wartości nagrody dla naszego kochanego, uczciwego państwa...mogę się mylić. Jeśli tak to mnie poprawcie.

RE: Qday Ruszylo ! - xPietrek - 03-03-2010 19:23

http://forum.qday.pl/Temat-O-co-chodzi-z-podatkiem?highlight=podatek
Macie info o podatku, trzeba będzie płacić...

RE: Qday Ruszylo ! - Bolt - 03-03-2010 20:04

Nie wygląda to tak źle... Tylko 10% Smile Ja tam za windowsa 7 ultimate 80zł moge zapłacić Smile

RE: Qday Ruszylo ! - Killer - 17-03-2010 11:01

ta qday ruszyło i padło
zacytuje swój poprzedni cytat
"sa zalosni najpierw kazda sobie zapraszac znajomych a teraz wszystko trace a ci co nic dla qdaya nie zrobili beda miec tylke samo punkto co inni ktorzy zapier@%#$%#.

Kolejny gimmez/tickerz.
Nagrody też poznikały
Nawet admin wywalił ich banner ze strony głownej.

Poszaleli 2 tygodnie i już są mianowani scamem/niewypałem.
Nieprofesjonalne zachowanie a tłumaczenie się że padł serwer nie z ich winny jest conajmniej smieszne. "