![]() |
[Nieaktualne]5000$ za grosze! Ebooki po angielsku itd! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Refback (/Forum-Refback-za-Refback-130) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-316) +---- Wątek: [Nieaktualne]5000$ za grosze! Ebooki po angielsku itd! (/Temat-Nieaktualne-5000-za-grosze-Ebooki-po-angielsku-itd-26237) |
[Nieaktualne]5000$ za grosze! Ebooki po angielsku itd! - Pablobo - 15-04-2009 17:52 Witam, Ostatnio na ebayu zakupiłem coś takiego wraz z prawami do odsprzedaży, Na stronie jest napisane że dają :-) Ebooki przeróżne, wszystkie o biznesie, o generowaniu trafficu na stronie itp. I nie tylko! Zawiera takie tytuły jak TheRichJerk, TubeTraffic itp. itd. Strona programu http://www.auto-web-traffic.com Ponad 1.8 gb materiałów i rośnie, bo strona się uaktualnia. Cena do ugadania, niewielka raczej ;-) Na stronie członkowstwo kosztuje 97$. Zapraszam na PW. Pozdrawiam. - JereManU - 15-04-2009 18:05 A widziałeś kiedyś te 5k$ na oczy? Jeśli nie, to nie wprowadzaj ludzi w błąd. - Pablobo - 15-04-2009 18:07 Nie rozumiem pytania, te ebooki mają taką wartość w przybliżeniu jakbyś je kupował normalnie ze stronek, to jest tak jakby zbiór takich źródeł. - JereManU - 15-04-2009 18:10 Jeśli mają taką wartość to dlaczego za grosze chcesz je odsprzedać? Btw. takich aukcji na ebaju jest mnóstwo i każdy głupi może sobie coś takiego kupić... Gdyby prawdą byłby info w tych ebukach zamieszczone, to mielibyśmy co drugiego człeka milionera. - Pablobo - 15-04-2009 18:13 Bo ja za to nie płaciłem tyle, a odsprzedaż mnie nic nie kosztuje więc zawsze mogę być do przodu. Na prawdę ebooki są dużo warte i ja nie żałuje kupna, teraz mogę się nimi podzielić z wami. No może kupić na ebayu ale u mnie jest taniej :-) Milionera? Nie przesadzajmy. Jeżeli ktoś szuka nowych rozwiązań to jest to rzecz dla niego. Zachęcam do przeczytania pierw strony www, potem krytykowania. Pozdrawiam. [Nieaktualne]5000$ za grosze! Ebooki po angielsku itd! - Killer - 29-07-2012 08:49 Moderator uznał temat za nieaktualny i przenosi go do Archiwum. |