[Rozwiązane]Wiarygodność - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Wiarygodność (/Temat-Rozwiazane-Wiarygodnosc-2611) |
[Rozwiązane]Wiarygodność - waski920 - 02-03-2010 20:10 Witam. Zbliżam się powoli do zacnego grona Zlist, lecz kilku moich znajomych których zaprosiłem, zaprzestało gry pierwszego dnia, tak że zatrzymali się na 4 pkt. I tu moje pytanie, czy jak dostanę zlist czy po wygraniu czegoś dostanę bana ? Czy to jest dopuszczalne że ktoś przyjął zaproszenia i już tam nie wróciła ja mam znajomego ? Pozdrawiam RE: Wiarygodność - Karpik - 02-03-2010 20:12 Nie dostaniesz bana Nie masz możliwości zmuszenia znajomych do wchodzenia. RE: Wiarygodność - Kilol - 02-03-2010 20:12 Nie dostaniesz bana, bo nie od ciebie zależy kto co zrobi ze swoim kontem. Spokojnie. RE: Wiarygodność - waski920 - 02-03-2010 20:38 OK dzięki za pomoc. [Rozwiązane][Rozwiązane]Wiarygodność - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |