Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Qday- Qday ? wszystko za 0 zł - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Qday- Qday ? wszystko za 0 zł (/Temat-Qday-Qday-wszystko-za-0-zl-2609)

Qday- Qday ? wszystko za 0 zł - kiepski96 - 02-03-2010 20:00

PROSZĘ O REJESTRACJĘ Z MOJEGO REFLINKA!

http://qday.pl/reflink/07f10a4b26c352e5e61e2bf1ee8b7698

KROK PO KROKU

1. Czym jest Qday? ? to przede wszystkim zabawa, o charakterze edukacyjnym i rozrywkowym. Powstał z myślą o oderwaniu się choć na kilka chwil dziennie od rzeczywistości Smile

2. Czy za coś na Qday się płaci? ? NIE
3. Czy mogę zaprosić dowolną liczbę przyjaciół? ? TAK

4. Co to są Q? ? są to punkty potrzebne do zdobywania nagród. Q otrzymujesz zawsze po odpowiedzeniu na pytanie dnia.

5. Co to są EXP? ? Są to punkty twojego doświadczenia na Qday. Dzięki nim uzyskujesz dostęp do coraz większych i bardziej wartościowych nagród.

6. Co to są tytuły ACH? ? są to tytuły/wyróżnienia, które pojawiają się w prawej części Twojej strony głównej. Np. za zaproszenie 100 osób otrzymujesz tytuł ? PRZYJACIEL. Za rozwiązanie questów turystycznych ? PODRÓŻNIK, za rozwiązanie wszystkich zadań od początku ? EKSPLORATOR itd.

7. Czy otrzymuję punkty za pytania z dni wcześniejszych? ? NIE, punktowane są tylko pytania bieżące z wyjątkiem zadań specjalnych.

8. Czy otrzymuję punkty za zaproszenie znajomego? ? TAK, za każdego zaproszonego znajomego ptrzymujesz 2 punkty (Q).

9. Co muszę zrobić, aby odebrać nagrodę? ? Zarejestrować się prawdziwym imieniem i nazwiskiem, uzupełnić wszystkie dane w profilu, ponieważ nagrody wysyłane będą jedynie na dane podane przy rejestracji.

10. Czy dane można zmieniać? ? NIE. Raz podane dane zostają w bazie Qday. Jest to ważne przy przydzielaniu nagród, wysyłce, a także ochrony kont i użytkowników.

11. Czy muszę być pełnoletni by grać w Qday? ? NIE. Jedynie do odbioru nagród potrzebował będziesz pomocy rodziców, lub opiekunów prawnych, do których nagrody wyślemy.

12. Czy można mieć kilka kont? ? TAK, ale nagrody wysyłamy jedynie na dane podane przy rejestracji, więc podanie niewłaściwych danych nie jest w kogokolwiek interesie, chyba, że chcemy zrobić prezent znajomemu.

13. Czy coś płacę za wysyłkę? ? NIE, wszystkie koszty związane z nagrodami pokrywa Qday.

14. Czy za każde zalogowanie otrzymuję punkty? ? NIE, otrzymujesz je po pierwszym zalogowaniu każdego dnia.

15. Co to jest ?klucz zaproszenia?? - to kod, który można wysłać do osoby, którą się zaprasza. Wystarczy, że podasz klucz znajomemu i już może się on zarejestrować. Klucz należy wygenerowac na stronie z zaproszeniami.

16. Dlaczego prawa strona pusta, co tam będzie? ? Tam będą Twoje tytuły.

17. Po co wam moje dane i dlaczego po zarejestrowaniu nie mogę zmienić części z nich? ? Ze względu na to, że dbamy o wiarygodność kont, musimy mieć adres do wysyłki nagród, oraz telefon kontaktowy.

18. Dlaczego nie mogę odpowiadać na pytania? ? Aby odpowiedzieć na pytanie trzeba kompletnie wypełnić profil.

19. Dlaczego dostaję tak mało EXP? ? EXP dostajesz 1 raz dziennie za poprawną odpowiedź. Po złej odpowiedzi możesz następnego dnia spróbować odpowiedzieć jeszcze raz.

źródło: http://qday.pl/

PROSZĘ O REJESTRACJĘ Z MOJEGO REFLINKA!

Nagrody to telewizory,teleony,kina domowe

RE: Qday- Qday ? wszystko za 0 zł - VonValiar - 02-03-2010 20:15

Dlaczego jak potwiedrdziłem e-mail to niemoge się zalogować ?

RE: Qday- Qday ? wszystko za 0 zł - kiepski96 - 02-03-2010 20:18

nie wiem,spróbuj z innej przeglądarki,lub usuń ciastka,

RE: Qday- Qday ? wszystko za 0 zł - VonValiar - 02-03-2010 20:30

Już działa Tongue Zrobiłem se na wp.pl Big Grin
Gdzie pisze ile mamy Q i EXP i jaki LV ?

RE: Qday- Qday ? wszystko za 0 zł - kiepski96 - 02-03-2010 20:35

na tym pasku koło nazwiska.

Proszę o rejestrację z mojego refa>

Qday- Qday ? wszystko za 0 zł - Killer - 11-03-2011 00:57

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.