Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Polskie buxy - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Polskie buxy (/Temat-Polskie-buxy-26032)

Strony: 1 2 3

Polskie buxy - mks22 - 16-03-2009 16:20

Znacie jakieś dobre polskie buxy typu wasza-kasa czy e-zarabiaj?

- Boro! - 16-03-2009 16:21

mulmar ?

- mala1969 - 16-03-2009 16:22

Unobux?? :idea: :mrgreen:

- Sniechu - 16-03-2009 16:24

Co Wam dzisiaj odbija na tym forum?!
mks22 napisał(a):wasza-kasa

Na waszej-kasie są 4 reklamy poza tym długo się na kasę czeka, w e-zarabiaj na razie jest ok, ale bez promowania się w nich nie obejdzie...

Innych nie znam, może sejfik.com? :idea:
To są trzy, w których klikam, jeszcze maile od swiat-reklam. :-|

- adrianos - 16-03-2009 16:24

trademania.netiz.pl

wasza-kasa - mks22 - 16-03-2009 16:29

Sniechu napisał(a):Co Wam dzisiaj odbija na tym forum?!

Na waszej-kasie są 4 reklamy poza tym długo się na kasę czeka, w e-zarabiaj na razie jest ok, ale bez promowania się w nich nie obejdzie...

Myślę, że jeżeli nawet JereManu ma waszą-kasę w podpisie to raczej to będzie dobra firma:-)

Re: wasza-kasa - Sniechu - 16-03-2009 16:31

mks22 napisał(a):
Sniechu napisał(a):Co Wam dzisiaj odbija na tym forum?!

Myślę, że jeżeli nawet JereManu ma waszą-kasę w podpisie to raczej to będzie dobra firma:-)

Firma jest ok tylko tak jak mówię, czekałem 3 tygodnie a wątpię, żeby admin miał aż tak dużo zleceń do zrealizowania. W e-zarabiaj dostałem kasę po kilku godzinach, ale pewnie dlatego, że jest całkiem nowy.

- Boro! - 16-03-2009 16:32

mks22, to była dobra firma :-P
Było po kilkaście linków wcześniej :-|

- JereManU - 16-03-2009 18:11

WK nadal jest dobra, niestety admin w ostatnim czasie nie jest zbytnio dostępny, zajmuje się życiem prywatnym. Ja długi czas wypłaty mogę przeboleć (choć kilka pierwszych wypłat w 2 dni podostawałem; teraz kilkanaście dni czekam), bo wiem, że admin jest uczciwy. E-zarabiaj na razie płaci, ale adminowi sprzedaż reklam zdeczka nie idzie.
Oprócz tego klikam w Refbux, polski bux w anglojęzycznej odsłonie od ponad 2 lat. Dwóch porządnych adminów (w wieku >20), wypłaty sprawne, a możliwości zarobku naprawdę wiele.

buxy - mks22 - 17-03-2009 19:14

A dobre są te buxy trademania i mulmar?