[zakończona]Akcja na Dzień Kobietklikanie w buxie koloru róż - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [zakończona]Akcja na Dzień Kobietklikanie w buxie koloru róż (/Temat-zakonczona-Akcja-na-Dzien-Kobietklikanie-w-buxie-koloru-roz-25977) |
[zakończona]Akcja na Dzień Kobietklikanie w buxie koloru róż - mala1969 - 08-03-2009 14:30 Jest dośc nudno na forum,Sniechu jest już troche znudzony rozruszaniem uczestników :cry: ,wiec wpadłam na pomysł tej akcji. Dzisiaj jest ważny dzień dla kobitek- Dzień Kobiet :idea:,więc i bux który pomoże nam w przeprowadzeniu akcji bedzie typowo kobiecy ,bo w czerwonym kolorze. Akcja skończy sie w momencie dojścia do min (min to 3 dolary) i zlecenia pierwszej wyplaty.Zapisujecie sie i klikacie,ale kasa którą wyklikacie idzie na moje konto.Jeśli bux wyplaci ,dzięki Wam, moje konto wzbogaci się o kwote 3 dolce :fajeczka: Dziękuje za każdy zapis i wyklikanie reklam :arrow: Na bieżąco bede informowała jak przebiega akcja.Ile osób się zapisało i ile mam na koncie :-P http://buxpoint.com/register.php/mala1969 Dla najsolidniejszego klikacza, który w momencie zlecenia wypłaty bedzie miał najwiecej wyklikanych reklam, proponuje nagrode w wysokości 50 centów, płatną na konto PP albo AP :-D :-).Wypłace nawet wtedy ,gdy bux mi nie wypłaci. :-) Jesli bedzie kilka osób o tej samej ilości wyklikanych reklam, to o przyznaniu nagrody decyduje to ,który z nich zapisał się do buxa jako pierwszy :-) Zapisani: liczba klików: 1.Sniechu 52 2.Krolu116 46 3.doiy 55 4.RefbackBank 49 5.kuba68 21 6.mrozio 19 Na koncie $1.76 USD - Sniechu - 08-03-2009 14:57 Wszystko fajnie, brakuje tylko jednej rzeczy... reflinka! :-D EDIT: Wiem, o jakiego buxa chodzi, ale najlepiej jak dodasz reflink do pierwszego postu. :-) - mala1969 - 08-03-2009 15:01 Zapomniałam o reflinku :oops:.Już dodałam.To wina tego dziasiejszego dnia :-) - Sniechu - 08-03-2009 15:06 Zapisany. :-) - mala1969 - 08-03-2009 15:10 Dzięki Sniechu :idea: Zapraszam następne osoby :idea: Re: Akcja na Dzień Kobiet-klikanie w buxie koloru róż - krolu116 - 08-03-2009 16:23 Wszystko by było ok oprócz: mala1969 napisał(a):Na bieżąco bede informowała jak przebiega aukcja.Jaka aukcja? :?: PS. Zapisałem się, wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet :fajeczka: - mala1969 - 08-03-2009 16:33 Mialam na myśli oczywiście akcje, nie aukcje :idea: To ten dzisiejszy świąteczny dzień tak na mnie wpływa :mrgreen: Dziękuje krolu116 za życzenie i za zapis :arrow: Re: Akcja na Dzień Kobiet-klikanie w buxie koloru róż - doiy - 08-03-2009 16:52 mala1969 napisał(a):Jest dośc nudno na forum,Sniechu jest już troche znudzony rozruszaniem uczestników :cry: ,wiec wpadłam na pomysł tej akcji. [...] Warunki akcji są dosyć surowe dla klikacza :-> , ale w takim dniu nie wypada odmówić. ;-) PS. Dobrze, że Dzień Kobiet jest tylko raz w roku :mrgreen: - mala1969 - 08-03-2009 17:01 No tak. warunki nie są rewelacyjne dla tych co sie zapisują :-> .Jeśli bux wypłaci to ja na tym zyskam najwiecej.Ale 50 centów zyska ten ,który wyklika najwiecej.Czyli coś mozna wygrać :fajeczka: Dzięki za zapis i jeszcze raz dzięki za życzenia.Byłeś pierwszym, który złożył mi życzenia z okazji tego swięta.Uf,szkoda że takie święto jest tylko raz w roku :chytry: Staty z dzisiejszego dnia uaktualnione.Sniechu ma najwiekszą ilośc klików :-D . Pozwolicie żeby Sniechu zgarnął nagrode w wysokości 50 centów??? :-) Zapisał się ktoś o nicku RefbackBank i wyklikał.... 0 reklam.RefbackBank, popracuj troche ,możesz jeszcze nadrobić zaległości i zgarnąć nagrode dla najlepszego klikacza :gwizdze: RefbackBank :arrow: :-) kuba68 8-) :-) - doiy - 14-03-2009 10:18 Wątpie, że uda się przegonić Sniecha, co najwyżej można go dogonić, ale i tak on zgarnie 50 centów, bo się zapisał jako pierwszy :chytry: :-P |