[nieaktualne]Konto Unobux - sprawdź! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [nieaktualne]Konto Unobux - sprawdź! (/Temat-nieaktualne-Konto-Unobux-sprawdz-25960) |
[nieaktualne]Konto Unobux - sprawdź! - Damien - 04-03-2009 23:29 Mam do sprzedania dziś konto w buxie Unobux. Stan konta na dzień 4.03.2009 godzina 23.30 wynosi 0.91$ Na koncie jest 3 refków - 2 wypożyczonych i 1 z reklamy którego załapałem :mrgreen: Codziennie razem z moimi klikami przybywa w granicach od 0.06$ do 0.08$ czasem i 0.1$ Direct ref jest aktywny, 1 wypożyczony refek jest też aktywny a drugi właśnie przed chwilą wymieniłem więc zaraz zobaczymy. Aha na koncie 0.91$ ii na rent balance 0.063$ do autpay który jest włączony. Następna wymiana aktywnego refka który klika codziennie następuje za 23 dni a tego co wymieniłem za 19 dni. Jak widać można troszkę zarobić na tym koncie. Chce je sprzedać ponieważ nie mam już za bardzo czasu na klikanie. KT:2$ Czas: 72h Płanośc: Mbank lub AlertPay. Zapraszam na PW [nieaktualne]Konto Unobux - sprawdź! - Roben - 30-07-2012 11:15 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |