[Nieaktualne]Każdy wybierze coś dla siebie:)dla lubiących pewność w zarab - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Refback (/Forum-Refback-za-Refback-130) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-316) +---- Wątek: [Nieaktualne]Każdy wybierze coś dla siebie:)dla lubiących pewność w zarab (/Temat-Nieaktualne-Kazdy-wybierze-cos-dla-siebie-dla-lubiacych-pewnosc-w-zarab-25954) Strony: 1 2 |
Każdy wybierze coś dla siebie:)dla lubiących pewność w zarab - adrianos - 04-03-2009 19:36 Oferuję 3 możliwości zapisu, więc kazdy może znaleźć coś dla siebie: - zapis za zapis ty zapisujesz się do amcash.eu ja do dowolnego programu (bux lub ptr) w ktorym jestes ( o ile juz mnie w nim nie ma) (mozesz liczyć na bardzo wysoką aktywność) LUB - refback - płacę 90 % tego co dla mnie wyklikałeś (poziom z poleconego 20 %) - po wysłaniu screena ( płacę bez minimum ) - na polski bank lub alertpay LUB - płatny zapis - płacę za zapis 1,50 zł ( płacę po 3 dniach aktywności ) - po wysłaniu screena - polski bank, AP BONUS - Nie ważne jaką formę zapisu wybrałeś, za każdego poleconego którego ty zdobędziesz płacę 0,10 zł więc zrób to i zapisz się na tym tylko możesz zarobić - klikając w poniższy baner Dziennie (wyklikując wszystkie banery)można zarobić ok 9 centów (czyli jak w buxach) Firma jest w 100 % wypłacalna - prowadzona przez 2 polskich uznanych adminów Minimum do wypłaty to 3,75 $ - wypłacane na polski bank, alertpay lub paypal, które zbiera się bardzo szybko Naprawdę warto być w amcash.eu Proszę pisać kto jaką formę zapisu wybiera Oni juz wybrali:-) krolu116 - płatny zapis lokaszek - e-zarabiaj.net lukaszci06- wasza-kasa.com mala1969 - clickipink.com ekspert - refback mko101 - proszę o podanie formy zapisu Przykładowe Ptr, które zwróciły moją uwagę i mnie w nich nie ma: bogacz.info, wasza-reklama, 2zlote, kasa na piwo, vip-mail pelna-kieszen ekasa-eu - mko101 - 05-03-2009 21:12 Zapisałem się, ale czy możliwe byłyby wypłaty na PP? - adrianos - 05-03-2009 21:35 niestety nie, tylko alertpay i mBank... a którą formę zapisu wybierasz? - Boro! - 06-03-2009 10:30 wygląda ciekawie tylko wiedz mi co chodzi w tym punkcie który pogrubiłem. Cytat:- Zarabiasz w USD Jeśli to nic złego to się zapiszę :czytaj: - adrianos - 06-03-2009 19:57 Losowe wypłaty oznaczają że admian co jakiś czas losuje osobę i pozwala mu zlecic wypłatę bez osiągnięcia minimum - krolu116 - 06-03-2009 20:08 Zapisany jako krolu116, opcja 3 (wyślę dane i screena za 3 dni) Jak zdobędę kilku refków to jeszcze się zgłoszę :idea: - adrianos - 06-03-2009 20:30 ok potwierdzam - lukaszci06 - 08-03-2009 10:34 a w jakich polskich PTC lub PTR Cię jeszcze nie ma? - adrianos - 08-03-2009 11:29 Nie ma mnie np. w : luckymails, wasza-kasa, bogacz.info, wasza-reklama, forsaPl.info, 2zlote, kasa na piwo, e-zarabiaj.net, vip-mail itp [Nieaktualne]Każdy wybierze coś dla siebie:)dla lubiących pewność w zarab - Damien - 08-03-2009 15:01 Okej to ja się zapisałem mój nick lukas24, ty jak możesz zapisz się do e-zarabiaj.net http://e-zarabiaj.net/index.php?r=lukas24 Codziennie klikam, jak możesz też bądź aktywny. |