A jednak będą jeszcze restocki !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: A jednak będą jeszcze restocki !!! (/Temat-A-jednak-beda-jeszcze-restocki-2591) Strony: 1 2 |
A jednak będą jeszcze restocki !!! - Szymik - 02-03-2010 16:15 Lockerz wysłało meila do użytkownika naszej strony , że następne restocki mają jeszcze być. Cytat:Cześć, RE: A jednak będą jeszcze restocki !!! - mozambik1 - 02-03-2010 16:26 z tekstu nie wynika do końca, że ma być kolejny restock, ale iż mają otworzyć ten sklepik w końcu RE: A jednak będą jeszcze restocki !!! - Adik1818 - 02-03-2010 16:32 "wszystkie nowinki dotyczące nowego restocku zawsze będą się tam pojawiać." yyy jak na moje to wyraźnie pisze o kolejnych restockach RE: A jednak będą jeszcze restocki !!! - mozambik1 - 02-03-2010 16:38 No właśnie będą się pojawiać nowinki jeśli będzie restock czyli do końca nie wiadomo czy będzie czy nie RE: A jednak będą jeszcze restocki !!! - Karpik - 02-03-2010 16:53 Może dałbyś jakiś screen potwierdzający? byłbym wdzięczny RE: A jednak będą jeszcze restocki !!! - Tech - 02-03-2010 16:57 Sam to tłumaczyłem xd Mi to wygląda na email jaki wysyłali do ludzi po nowym roku. Sprawdź może dokładnie datę kiedy ci to przyszło. RE: A jednak będą jeszcze restocki !!! - Zythus - 02-03-2010 17:25 Tak, już ten e-mail widziałem gdzieś, raczej to nam dużo nie mówi. Tylko tyle, że jak coś, to będą info na hallway'u. RE: A jednak będą jeszcze restocki !!! - krzych91 - 02-03-2010 17:38 Gdyby mogli to powiedzieliby to na hallway, pytanie ich o cokolwiek mija się z celem. Jedynie zbywają was okrągłymi zdaniami, które nic nie wnoszą i nie sugerują niczego. Trzeba czekać. RE: A jednak będą jeszcze restocki !!! - Magnus - 02-03-2010 18:15 Nowłaśnie trzeba czekać do końca nic nie wiadomo RE: A jednak będą jeszcze restocki !!! - Akate - 02-03-2010 20:18 Restocki napewno będą, tylko poprostu nie wiadomo narazie kiedy. Mimo że chyba główną ideą Lockerz są te nagrody to i tak to jest ich 'dobroć', że robią to aż co miesiąc a nie na przykład raz do roku. Przecież oni zarabiają na te wszystkie dobra materialne przez sprzedawanie odpowiedzi, i muszą gromadzić pieniądze. To na pewno nie jest takie łatwe zarobić w 2 tygodnie jakieś kolosalne sumy na setki nagród. |