rezygnacja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: rezygnacja (/Temat-rezygnacja-25860) |
rezygnacja - mjs17 - 17-02-2009 13:26 Witam bardzo was przepraszam ostatnio pracuje i nawet nie mam czasu zaglądać na forum nieraz to jestem taki zmęczony ze naprawdę ale nic mi się nie chce Dlatego postanowiłem zrezygnować z funkcji moderatora bo wiem ze i tak nic nie pomagam tylko robie nie potrzebnie kłopot i zajmuje miejsce [color=red:-|8a0e3582e]jeszcze raz przepraszam i dziękuje za uwagę [/color:-|8a0e3582e] - Sniechu - 17-02-2009 19:27 Jeśli decyzja już pewna to dzięki za miłą współpracę i powodzenia w realnej pracy! :-| - mjs17 - 17-02-2009 21:31 tak pewna ponieważ nie dam rady dzisiaj i jutro akurat mam wolne ale tak nie daje rady ponieważ wstaje o 4 rano bo o 5 mam autobus a przyjeżdżam tak o 15 ale po prostu nic mi się nie chce bo śpię z 5 godzin i jestem zmęczony - BizNET - 18-02-2009 11:17 Miejsca nikomu nie zajmujesz bo ilość moderatorów nie jest ograniczona. Powiedzmy że przez jakiś czas będziesz moderatorem pasywnym :-) Jeśli faktycznie będzie to już Twój ostateczny koniec z forum to wtedy oddamy Cię na emeryturę :-P Trzymaj się! Pozdrawiam ;-) EDIT: Chyba faktycznie musimy pomyśleć nad doborem kilku nowych osób gdyż aktywnych jest 2-3 moderatorów. Z dniem dzisiejszym moderatora traci nasz przyjaciel: mrw111 z oczywistych powodów. rezygnacja - Kilol - 11-03-2011 01:41 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |