[Wymiana] Masz kase na PayPal? Wymienie na dowolny bank - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Wymiana] Masz kase na PayPal? Wymienie na dowolny bank (/Temat-Wymiana-Masz-kase-na-PayPal-Wymienie-na-dowolny-bank-25787) |
[Wymiana] Masz kase na PayPal? Wymienie na dowolny bank - modrih - 07-02-2009 02:02 Witam! Oferuję wymianę pieniędzy PayPal na mBank lub inny polski bank, czyli jeżeli Ty masz zbędne pieniądze na PayPaly mogę Ci zamienić je na dowolny przelew z konta mBank. Stawkę podam zainteresowanemu ile prowizji dla mnie :-) PEWNOŚĆ NIE OSZUSTWA! Dla pewności mogę wystawić aukcję allegro, świstak, nic nie ryzykujesz! GG: 8830284 zawsze niewidoczny pozdrawiam. - mala1969 - 07-02-2009 09:27 Masz za mały staż na forum dla tego typu transakcji.Regulamin mówi: by stworzyć aukcję, musisz mieć co najmniej 10 postów napisanych na forum zarabiam.com, oraz posiadać staż zarejestrowanego użytkownika minimum 10 dni. [Wymiana] Masz kase na PayPal? Wymienie na dowolny bank - Kilol - 11-03-2011 01:41 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |