[NIEAKTUALNE] Uploading.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [NIEAKTUALNE] Uploading.com (/Temat-NIEAKTUALNE-Uploading-com-25729) |
[NIEAKTUALNE] Uploading.com - Boro! - 29-01-2009 17:40 Witam! Od pewnego czasu bawię się w uploadowanie plików na Uploading.com Niestety nie mam czasu wrzucać ich na fora. Mam kilkadziesiąt plików wrzuconych. Są to same pliki XXX ( 2 całe filmy, kilkadziesiąt scen, i kilkanaście krótkich filmików). Sprzedam konto wraz z spisem for warezowych ( spis mam ten od JereManU więc musi wyrazić na to zgodę jeśli nie wyrazi takiej zgody ta cześć oferty nie będzie obowiązywała). Dodatkowo opisy wszystkich plików tzn. screnny,link do uploadów oraz nazwy danego pliku(w bb-code, więc wystarczy tylko skopiować i wkleić na dane forum). Na koncie jest 3.93$ ale dziennie przybywa po kilka/kilkanaście a nawet kilkadziesiąt centów (zależy od dnia). Dodatkowo konto ma dwóch poleconych Cena wyjściowa: 7$ Minimalny krok: 0.1$ Czas trwania aukcji: 72 godziny ( 1 luty godzina 17:40) Kup Teraz: 10$ Płatność: AP lub BankPL [NIEAKTUALNE] Uploading.com - Roben - 30-07-2012 11:15 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |