![]() |
[koniec] Kupię AlertPay - mała akcja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [koniec] Kupię AlertPay - mała akcja (/Temat-koniec-Kupie-AlertPay-mala-akcja-25718) |
[koniec] Kupię AlertPay - mała akcja - krolu116 - 27-01-2009 22:09 Witam! Postanowiłem wypłacić sobie pieniądze z AP na polski bank a widzę, że dość dużo osób chce sie właśnie pozbyc pieniędzy z AP. Dlatego robię małą akcję. Więc tak: Osoba chcąca sie pozbyc AP wpłaca mi na moje konto tyle pieniędzy, ile chce wymienić. Następnie ja pieniądze wszystkich użytkowników wypłącam na moje konto w mBanku i po tej czynności płacę wszystkim odpowiednią ilość pieniędzy. Na życzenie mogę też pieniądze wysłac przekazem pocztowym. Może to nie jest dla was komfortowa sytuacja, bo nie będziecie mieć pieniędzy od razu, tylko po wypłacie, ale myślę, że można mi zaufać xD Moje konto na AP jest zweryfikowane, po upgrade'cie. Max kwota przyjęta przeze mnie to 50$ z 1 konta AP. Wymieniam po kursie 1$=3zł Skorzystali: mala1969 LuCaS Razor werez - travispl - 28-01-2009 08:54 ja bym mógł dać te 2$ z czymś z ap. ale dopiero wtedy jak zbierze się nas więcej użytkowników. - Sniechu - 28-01-2009 08:56 travispl, Cytat:4) Dozwolona jest odpowiedź na ofertę w celu zapytania na szczegół nie zawarty w temacie oferty bądź zwrócenie uwagi na nieprawidłową konstrukcję tematu Hmm, krolu116, może lepiej jak przeniosę ten temat do Ofert. Tam przynajmniej będzie można pogadać o finalizowaniu... - krolu116 - 28-01-2009 17:06 Dobrze Sniechu, też się zastnawiałem gdzie to dać :-> Możesz przenieść travispl, są już chętni na to więc jeśli chcesz się wymienić napisz PW, bo najpóźniej w poniedziałek zlecam na mBank z AP wypłatę :-P - travispl - 29-01-2009 12:34 Mam 2,235$. Najpóźniej do niedzieli się muszę wymienić, bo potem mnie nie ma - krolu116 - 31-01-2009 17:49 Koniec oferty. Dzięki wszystkim zainteresowanym. Swoje pieniądze otrzymacie w przyszłym tygodniu :-P - travispl - 31-01-2009 20:32 Ej kolego, jutro wyśle ci pieniądze. Przecież ci o tym mówiłem [koniec] Kupię AlertPay - mała akcja - Roben - 24-02-2012 18:17 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |