[Nieaktualne]zlecę wykonanie bannera - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Refback (/Forum-Refback-za-Refback-130) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-316) +---- Wątek: [Nieaktualne]zlecę wykonanie bannera (/Temat-Nieaktualne-zlece-wykonanie-bannera-25665) |
zlecę wykonanie bannera - krolu116 - 19-01-2009 18:43 Witam! Potrzebuję banner do mojej strony z refbackami (link w stopce). W bannerze najlepiej żeby się znalazł jakis dolar i hasło: zarabiaj dwukrotnie czy jakieś podobne. Potrzebuje jakiegoś profesjonalnego banneru, nie takiego który mam obecnie. Mile widziane też logo na stronę główną. Rozmiary: bannerki 468x60 i 150x50 - wykonawca Pablo Logo: nie mierzyłem :lol: tak żeby stykło :mrgreen: Mogę w zamian zaoferowac dolary na AP, mbank lub korzyści na stronce. Na razie nie mam zbyt dużo kasy toteż prosze o sensowne kwoty. Oferty na PW [Nieaktualne]zlecę wykonanie bannera - Pablobo - 19-01-2009 19:08 Mogę spróbowac :-) [Nieaktualne]zlecę wykonanie bannera - Killer - 29-07-2012 08:49 Moderator uznał temat za nieaktualny i przenosi go do Archiwum. |