100 % refbacku w Polskich Firmach... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 100 % refbacku w Polskich Firmach... (/Temat-100-refbacku-w-Polskich-Firmach-25597) |
100 % refbacku w Polskich Firmach... - ekspert - 05-01-2009 19:02 [center]Witam, Powracam na forum po długiej przerwie, lecz nie mam zamiaru bawić się z buxami, tym bardziej zagranicznymi - jest to ryzykowne. Widać to było z zajściem refbacku w firmie World-Clix (w temacie "mojego byłego refbacku" - pierwszy post rozwiązuje problem tych, którzy nie otrzymali w ogóle refbacku, a mieli zaliczone 100 reklam). Płacę OD RAZU refback w poniższych polskich firmach :-) REFBACK WYPŁACAM BEZ MINIMUM ! Oczywiście 100% tego co na Tobie zarobię :-) I 100% tego co zarobię na Twoich poleconych. Kiedy tylko zechcesz: -> robisz screena -> wysyłasz mi go w PW -> otrzymujesz refback w ciągu max. 12-48h. Nie zapomnij podać formy wypłaty refbacku oraz n-ru konta. Możliwości wypłaty to oraz PayPal i AlertPay. FIRMY (zarabia się w nich najszybciej): PulsReklamy Emaile: minimum 1 gr Linki: od 0.25 gr w górę Kliki konkurs.: 0.1 gr Poleceni - 15%-10%-5% PTP - 1,5 PLN/CPM Wypłata: 10 PLN http://pulsreklamy.pl/pages/index.php?refid=premium PolskieCentrumReklamy Maile: minimum 1 gr Linki: minimum 0.25gr Konkurs.linki: 0.1gr Wypłata: 30 zł Poleceni: jeden poziom: 25% http://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=premium Zlotoweczka Maile - minimum 1 gr Linki - 0.25 gr w górę Konkurs. linki - 0.1 gr Poleceni - 1 poziom - 25% PTP - 1,5 PLN/ CPM Wypłata - 15 PLN http://zlotoweczka.com/pages/index.php?refid=administratorek0 Jeżeli ktoś ma pomysł co do firmy, którą mógłbym tu umiescić, proszę pisać - jeżeli jestem w niej zapisany to ją tu zamieszczę. Zobaczymy czy ktoś będzie zainteresowany refbackiem w polskich firmach... Pozdrawiam. Łukasz Robert.[/center] - mala1969 - 05-01-2009 20:12 We FriendClicks min do wypłaty zostało podniesione do 25$ :-D - Bloodme - 05-01-2009 20:44 ekspert, po co w ogóle taki refback? :-P Przecież dla Ciebie to on w ogóle sensu nie ma. Refback moody'ego to rozumiem - wypłacany po otrzymaniu pieniędzy z firmy. Ale Twojego nie rozumiem(bez minimum). Masz z tego jakiś interes(może masz premium w tych fimach), czy robisz to charytatywnie? :-> - JereManU - 06-01-2009 15:10 ekspert napisał(a):Zobaczymy czy ktoś będzie zainteresowany refbackiem w polskich firmach... Próbowałem i nic. Btw. właśnie co z tego masz, prócz straty czasu? - Boro! - 06-01-2009 15:14 wydaję mi się że może dzięki temu szybciej osiągnąć minimum a wypłaty te firmy raczej realizują i to chyba tyle korzyści ;-) - ekspert - 06-01-2009 18:20 Cytat:We FriendClicks min do wypłaty zostało podniesione do 25$ :-D Firma została usunięta... Nikt nie będzie się chciał zapisać do firmy z takim minimum... Minimum zostało niespodziewanie zmienione wczoraj... Cytat:ekspert, po co w ogóle taki refback? :-P Przecież dla Ciebie to on w ogóle sensu nie ma. Refback moody'ego to rozumiem - wypłacany po otrzymaniu pieniędzy z firmy. Ale Twojego nie rozumiem(bez minimum). Masz z tego jakiś interes(może masz premium w tych fimach), czy robisz to charytatywnie? :-> Nie zupełnie... Jak już napisał Boro!: Boro! napisał(a):wydaję mi się że może dzięki temu szybciej osiągnąć minimum a wypłaty te firmy raczej realizują i to chyba tyle korzyści ;-) Szybciej dojdę do wypłaty... A coś na tym tracę ? Z własnych zarobków nic... Cała korzyść na tym polega... [ Dodano: 2009-01-11, 18:30 ] Nie ma nikogo chętnego ?? Poczekamy 100 % refbacku w Polskich Firmach... - Killer - 29-07-2012 08:40 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |