[płaci] Jagusmailer niemiecki system - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [płaci] Jagusmailer niemiecki system (/Temat-placi-Jagusmailer-niemiecki-system-25592) |
[płaci] Jagusmailer niemiecki system - zbigi20 - 04-01-2009 16:59 wypłata od 5 euro na PP zarobek - klikamy w banery (paidbanner) i wyklikujemy maile (paidmails) Każdy baner po 0,5 punktu, mail od 1-10 a nieraz po 1 cencie. w tym miesiącu wyklikałem 3300 punktów (bez poleconych) to dało 2,24 euro Poleceni - 15 poziomów, I-15%, II-10% link: jagusmailer Przed chwilą zleciłem wypłatę i już wpłynęła kopia ze strony: Art: Datum: Betrag: Primera-ID: PayPal Mail: Auszahlung: PayPal 04.01.2009 6.28 Euro keine [email protected] Erledigt am 04.01.2009 Rejestracja: ANMELDEN w dziale Userbereich Przy rejestracji nie ma polski ja wybrałem schweiz i już jestem kilka miesięcy i jest wporządku. Ciekawy serwis i co ważne solidny no i płaci w euro, próg też nie duży [płaci] Jagusmailer niemiecki system - Killer - 28-02-2012 07:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |