[Rozwiązane]o co kaman? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]o co kaman? (/Temat-Rozwiazane-o-co-kaman-2554) |
[Rozwiązane]o co kaman? - cherry - 01-03-2010 18:43 Hello there. Your account will be able to be deleted for you soon. Chcę usunąć konto. Po napisaniu maila dostałem powyższą wiadomość. Moje konto podobno miało zostać niebawem usunięte. Tymczasem dalej mogę się logować (wiadomość przyszła 18 lutego). Muszę jeszcze coś zrobić? Gdzieś napisać lub coś? Sorry za upierdliwość. RE: o co kaman? - rajmek126p - 01-03-2010 18:50 twoje konto wkrótce zostanie usunięte RE: o co kaman? - Alcor - 01-03-2010 19:05 Nie przyśpieszysz tego procesu, nie pozostaje Ci nic innego jak czekać. [Rozwiązane][Rozwiązane]o co kaman? - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |